Haberler

Hp Cb863a Offıcejet 6100 Renkli Yazıcı-A4

ÜRÜN ADI Genel Özellikleri

Özellikler
Web bağlantılı bu yazıcıyla daha az maliyetle yüksek etkili, profesyonel kalitede renkler yazdırın.1 Kablolu veya kablosuz ağınız aracılığıyla yazdırın veya HP ePrint ve AirPrint™ de dahil olmak üzere mobil baskı ile hareket halinde de üretken kalın.2,3 HP Officejet 6100 ePrinter; uygun fiyatlı, profesyonel kalitede renkli baskı ve bir ağdan veya doğrudan hareket halindeki mobil aygıtlardan yazdırma özelliği isteyen mikro/küçük işletme kullanıcıları için tasarlanmıştır. .

Sayfa başına düşük maliyetli, profesyonel kalitede renkler yazdırın.

Daha ucuza profesyonel kalitede baskı elde edin, sayfa başına düşük maliyetle yüksek etkili renkli belgeler oluşturun. Uygun fiyatlı ayrı mürekkepleri kullanarak yazdırın; Büyük değerde sık baskı için yüksek kapasiteli mürekkep kartuşlarını seçin.4 HP Officejet mürekkeplerle solmaya, suya ve baskı kaymasına dayanıklı belgeler yazdırın.5,6 Aylık 12.000 sayfa kapasiteye sahip, renkli iş baskıları için ideal olan bir yazıcı ile güvenilir performansın keyfini sürün..

Mobil baskı seçeneklerinden birini tercih ederek kablosuz olarak veya hareket halindeyken yazdırın

Web bağlantılı bu yazıcıyla mobil baskı yaparak hareket halindeyken de bağlı ve üretken kalın. HP ePrint'in sunduğu özgürlüğü keşfedin; artık her yerden yazdırabilirsiniz.1 AirPrint™ ile doğrudan iPad®, iPhone® veya iPod touch® aygıtınızdan e-postaları, belgeleri, web sayfalarını ve daha fazlasını yazdırın.3 HP mobil baskı uygulamalarını kullanarak doğrudan bir akıllı telefondan veya diğer mobil aygıtlardan kablosuz olarak yazdırın..

Yüksek verimlilik sağlayan özellikleri birden fazla kullanıcı arasında paylaşın

Kablosuz olarak veya yerleşik Ethernet ile ağınıza ya da Yüksek Hızlı USB ile doğrudan PC'nize bağlanın.2 16 ppm'ye kadar siyah, 9 ppm'ye kadar renkli ISO hızlarında veya 32 ppm'ye kadar siyah, 31 ppm'ye kadar renkli maksimum hızlarda yazdırın. HP Officejet mürekkeplerini kullanarak sınırsız fotoğraflar, etkileyici broşürler ve profesyonel görünümlü başka malzemeleri oluşturun. 250 yapraklık kağıt tepsisi ve minimum kesintiyle güvenli baskının keyfini sürün..


Yazıcı

Siyah baskı hız
Dakikada 16 sayfaya kadar
Renkli baskı hızı
Dakikada 9 sayfaya kadar
Baskı hızı renkli
17 saniye kadar kısa bir sürede
Sayfa üretimi dipnotu
En Fazla 600 x 1200 dpi
İş döngüsü (aylık, A4)
12000 sayfaya kadar
İşlemci hızı
500 MHz


Bağlantı

Bağlantı, standart
usb,ethernet,wifi


Bellek

Bellek, standart
16 MB (ROM)
128 MB (DDR RAM)
Bellek, maksimum
16 MB (ROM); 128 MB (DDR RAM)


Kağıt Kullanımı

Kağıt işleme girişi, standart
250 yapraklık giriş tepsisi
Kağıt işleme çıkışı, standart
75 yapraklık çıkış tepsisi
Zarf giriş kapasitesi
30 adede kadar zarf


Boyut Ve Ağırlık

Minimum boyutlar (G x D x Y)
468 x 388 x 179 mm
Ağırlık
4,8 kg


Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Miting alanında atılan slogan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırttı: Nereden çıktı bu?

Miting alanında atılan slogan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırttı: Nereden çıktı bu?

Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu

Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu

İsmailağa ile Cübbeli Ahmet arasındaki kavgada yeni perde! Tartışma yaratan video yeniden dolaşıma sokuldu

İsmailağa ile Cübbeli Ahmet arasındaki kavgada yeni perde! Tartışma yaratan video yeniden dolaşıma sokuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi 4 milyon TL karşılığında şikayetinden vazgeçti, sürücü tahliye oldu

Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi 4 milyon TL karşılığında şikayetinden vazgeçti, sürücü tahliye oldu

title