Haberler

Hotmail'de Ek Hesap Devri Başladı

Hotmail kullanıcıları, ana hesapları altında açtıkları sanal e-posta adresleri sayesinde hesaplarını istenmeyen postalardan koruyabiliyor.

Dünyanın en çok tercih edilen e-posta hizmeti Windows Live Hotmail'in yeni özelliği sayesinde kullanıcılar oluşturacakları sanal e-posta hesaplarıyla gerçek e-posta adresini vermeden Hotmail hesabı üzerinden e-posta alabiliyor.

Birden çok sanal e-posta hesabı açmaya imkan tanıyan bu özellik ile Hotmail kullanıcıları gelen posta kutularının istenmeyen e-postalardan koruyabiliyor. Böylece, farklı amaçlarla kullanılmak için açılan bu adreslere gönderilen iletiler ayrı klasörlerde tutulabiliyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde bir yıl içerisinde en fazla 5, toplamda ise 15 adet sanal e-posta adresi oluşturabiliyor.

Örneğin son zamanlarda popüler olan alışveriş sitelerindeki fırsatları takip etmek istiyorsanız Windows Live Hotmail'in yeni özelliği sayesinde kampanyalar hakkındaki iletiler için farklı bir e-posta hesabı yaratabilir ve bu e-postaları ister gelen kutusu isterseniz de bu adres için yaratacağınız posta kutusundan takip edebilirsiniz. Sonrasında bu konuya ilişkin ileti almak istemediğinizde ise söz konusu sanal e-posta adresini kapatarak gelen kampanya içerikli e-postaların Hotmail hesabına gelmesini engelleyebilirsiniz.

Windows Live Hotmail, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak amacıyla e-posta hesaplarını en pratik şekilde yönetebilmeleri için her geçen gün yeni özelliklerle donatılıyor. Hotmail kullanıcıları sanal e-posta adresleri oluşturma özelliğinin yanı sıra Kasım ayından bu yana var olan tüm e-posta adreslerini Hotmail hesabı üzerinden kullanabiliyor. Ayrıca farklı çevrimiçi görevler için farklı Artı Hotmail adresleri oluşturmak ve kullanmak da mümkün.

E-posta adresine bir artı işareti ( ) ve ardından sözcük ekleyerek oluşturulan bu adresler ile e-posta iletilerini belirli klasörlere göre sıralamak, silmek ve taşımak kolaylaşıyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar gelen posta kutularını temiz ve düzenli tutabiliyor. E-posta hesaplarının en kullanışlı şekilde yönetilebilmesi için yeni özelliklerle geliştirilen Windows Live Hotmail, Türkiye'de de 22 milyon kullanıcı ile en çok tercih edilen e-posta hizmeti olarak dikkati çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title