Haberler

    Hot Wheels Unleashed duyuruldu

    Güncelleme:

    Geliştirici Milestone, araba yarışı oyunu Hot Wheels Unleashed'i duyurdu. 30 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve için çıkış yapacağı duyuruldu.

    Hot Wheels Unleashed Tanıtım Yazısı

    KOLEKSİYONCU MUSUN YOKSA SANATÇI MI? İKİSİ DE

    En efsane ve en çok aranan Hot Wheels™ araçları seni bekliyor. Bu araçları tam gaz yarıştırmaya hazır ol!Özel üniforma düzenleyiciyle kişiliğini yansıt ve kalabalığın arasında öne çık.

    HER ZAMAN İŞ BAŞINDA

    Harika yarışlarda mücadele ederek yeteneklerini göster ve saf eğlenceye hazır ol! Drift at, turboyu doldur ve kendini olağanüstü döngülere bırak ama dikkatli ol! Çok yavaş olursan yer çekimi, üzerine düşeni yapar.

    Zorluk ne kadar fazlaysa zafer de o kadar büyük olur.

    2 kişilik bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınla yan yana yarış ya da çevrimiçi mücadelelerde 12 taneye kadar rakiple karşılaş.

    PİSTİNİN ŞEKLİNİ ORTAYA KOY

    Yarışlarına ev sahipliği yapmayı bekleyen, kendine has özelliklere sahip devasa interaktif ortamlarda her nesne, pistin ayrılmaz bir parçası olabilir.

    Şu ana kadarki en heyecan verici pist düzenleyici ile yaratıcılığını serbest bırak! Çevrendekilerden yararlanarak pistini yap ve yarış pistinin içinde ve dışında harika bir düzen kur. Efsane "turuncu parçayı" büküp esnet; döngüler, özel takviyeler, engeller ve özel unsurlar ekleyerek yarışların için inanılmaz bir eğlence parkı yarat.

    Yarattığın en çılgın eserleri çevrimiçi paylaş ve diğer oyuncuların yaptıklarını dene.

    KENDİ DÜNYANDA YARIŞ

    Kendi odanı, maceran sırasında toplayacağın bir sürü unsurla döşe ve orada en heyecan verici yarışlara ev sahipliği yap.

    Hot Wheels Unleashed Sistem Gereksinimleri

    MİNİMUM Açıklaması

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Xbox One Eylül xbox Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title