Haberler

Hospitadent İstanbul 9. Şubesi İle Kayseri'de

Güncelleme:

Hospitadent Diş Sağlığı Grubu 2004 yılında, birçok başarıya imza atmış bir ekip tarafından İstanbul'un Bağcılar semtinde hizmet vermeye başladı.

Kısa bir sürede yurt içi ve yurt dışından gelen hastalarının güvenini ve takdirini kazanan Hospitadent, her yıl bir şube daha açarak, zincir halkasına sırasıyla Fatih, Güneşli, Çamlıca, Pendik, Mecidiyeköy, Bakırköy, Frankfurt Hospitadent'i ekledi. Şimdilerde Kayseri Hospitadent'i açmanın gururu ve heyacanıyla hızla büyümeye devam ediyor ve büyüdükçe zincirine yeni kalite ve güven halkalarını ekliyor.

Hasta memnuniyetini önemli bir prensip olarak benimsediklerini dile getiren Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep EŞKAR , hastalarının önerileri ve talepleri doğrultusunda hareket etmeye devam ettiklerini ve bu talep ve önerilerin başında Hospitadent'i güzel Anadolumuzda görmek isteyen hastalarımızın olduğunu belirtti. Tedavi için İstanbul'a gelmek yerine yaşadıkları şehre yakın yerde Hospitadent'in açılmasını isteyen hastalarımızın talebini dikkate alarak İstanbul ve Avrupa'dan sonra Kayseri Hospitadent'i açmaya karar verdiklerini ifade eden Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar amacımız Anadolumuzun her şehrinde Hospitadent şubeleri açarak, hastalarımıza minumum ücretlerle maximum hizmet götürmek, herkesi gülümsetmek dedi. 1500 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Kayseri Hospitadent'in İmplant (vidalı diş), protez (estetik kaplamalar), endodonti (kanal tedavisi), ortodonti (tel tedavisi), periodontoloji ( diş eti tedavisi, pedodonti (çocuk dişhekimliği), ağız kokusu, ağız ve çene cerrahisi alanlarında hizmet verdiğini ifade eden Dt. Recep Eşkar, 10 Yıldır kaliteden ödün vermeden, hasta memnuniyetini ilke edinerek çalıştıklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Bağcılar Kayseri Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title