Haberler

Hoşgörü Bahçesi'nde Sema Gösterisi

Alman Tur Operatörleri Birliği Kongresi'ne Katılan Birlik Başkanı ve Alman Gazeteciler; İçinde Kilise, Sinegog ve Caminin Bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'nde Düzenlenen Sema Gösterisini İzledi.

Alman Tur Operatörleri Birliği Kongresi'ne katılan birlik başkanı ve Alman gazeteciler; içinde kilise, sinegog ve caminin bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'nde düzenlenen sema gösterisini izledi.

Antalya'da düzenlenen DRV kongresine katılan Alman Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Klaus Laepple ve Alman gazeteciler, Belek'te bulunan ve içerisinde kilise, sinegog ve caminin bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'ni gezdi. Kilise, sinegog ve camiyi tek tek inceleyen birlik başkanı ve Alman gazeteciler yetkililerden bilgi aldı. Hoşgörü Bahçesi'ne hayran kalan Alman yetkililer, ardından Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı İsmet Yılmaz ve Tanıtma Genel Müdürü Özgür Özarslan ile birlikte Mevlana Celaleddin Rumi'nin

800. doğum yıldönümü nedeniyle düzenlenen sema gösterisini ilgiyle izledi.

(SE-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title