Haberler

Horozlar Köpeğin Tahtına Göz Dikti

Batman'da Bir Şahıs, Horozlarını Evi Korumaları İçin 2 Yıldır Eğittiğini Söyledi. Sıra Dışı Horozlar, Evi Hırsızlardan Korumanın Yanı Sıra Top da Oynuyor.

Batman'da bir şahıs, horozlarını evi korumaları için 2 yıldır eğittiğini söyledi. Sıra dışı horozlar, evi hırsızlardan korumanın yanı sıra top da oynuyor.

Son yıllarda artan hırsızlık olayları karşısında vatandaşların aldığı ilginç önlemlerden birine Batman'da rastlandı. Petrol Mahallesi 112. Sokak'ta ikamet eden Ahmet Dursun adlı vatandaşın evini 2 horoz koruyor. Saldırgan olmaları nedeniyle mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen horozlar, Ahmet Dursun'a ait eve kimseyi yaklaştırmıyor. Misafir olarak gelenlere eve girene kadar eşlik etmek zorunda kaldıklarını söyleyen ev sahibi Dursun, horozların en ufak seste bile saldırganlaştıklarını, bu yüzden evlerine hırsızların girmeye cesaret edemediğini ifade etti. Hakan ve Ferhat isimlerini taktığı horozlarının evi korumalarının yanı sıra top oynadıklarını da kaydeden Dursun, "Bir ara horozların topla oynadığını gördüm ve çok şaşırdım. Çocuklarım ve arkadaşları korkudan topu almaya gidemedi çünkü horozlar topu vermiyorlardı. O günden sonra topu her gördüklerinde oynamaya başlıyorlar. Horozlarımda özel bir yetenek var" diye konuştu.

Gözü gibi baktığı ve çok sevdiği horozlarının mahallenin maskotu haline geldiğini ifade eden Dursun, horozlarını bizzat kendisinin eğittiğini, bu nedenle onlara fiyat biçemeyeceğini dile getirdi.

(MŞY-EST-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title