Haberler

Hollywood'un Yıldız Oyuncusu Natalie Portman, İsrail'i Irkçılıkla Suçladı

Güncelleme:

Oyunculuktaki başarısıyla Hollywood'un en başarılı aktrisleri arasında gösterilen Natalie Portman, Tel Aviv'in geçtiğimiz Temmuz ayında kabul ettiği Yahudi Ulus Devlet Yasası'nı 'ırkçı' bulduğunu açıklayıp "Bir hataydı ve bu yasaya katılmıyorum" dedi.

Yahudi asıllı ABD'li oyuncu Natalie Portman, İsrail meclisinin Temmuz ayında kabul ettiği tartışmalı Yahudi Ulus Devlet Yasasını "ırkçı" olarak nitelendirdi.

"YAHUDİ ULUS DEVLET YASASINI ONAYLAMIYORUM"

Londra merkezli Arapça yayın yapan Al-Kuds Al-Arabiya gazetesine röportaj veren Portman, İsrail'de bu yıl onaylanan Yahudi Ulus Devlet Yasasını eleştirdi. Tartışmalı yasayı "ırkçı" olarak niteleyen Yahudi asıllı Hollywood yıldızı, "O (Yahudi Ulus Devlet Yasası) bir hataydı ve bu yasaya katılmıyorum. Komşularımızı gerçekten sevebileceğimizi ve onlarla birlikte çalışabileceğimizi umuyorum." dedi.

Hollywood'un Yıldız Oyuncusu Natalie Portman, İsrail'i Irkçılıkla Suçladı

"YAHUDİ NOBELİ"Nİ ALMAYI REDDETMİŞTİ

"Yahudi Nobeli" olarak anılan ve gelecek nesil Yahudilere ilham kaynağı olacak, dünyaca etkili bireylere verilen "Genesis Ödülü"ne bu yıl Natalie Portman layık görülmüş, ancak Oscarlı oyuncu 2 milyon dolar değerindeki ödülü almayı reddetmişti.

Hollywood'un Yıldız Oyuncusu Natalie Portman, İsrail'i Irkçılıkla Suçladı

"BİNYAMİN NETENYAHU'YU ONAYLAMAK İSTEMEDİM"

Ödül törenine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu boykot ettiği için katılmayacağını açıklayan Portman, "Katılmamayı seçtim çünkü törende bir konuşma yapacak olan Binyamin Netanyahu'yu onaylamak istemedim." ifadesini kullanmıştı. Portman'ın katılmayacağını açıklaması üzerine bu yıl ki Genesis Ödül Töreni iptal edilmişti.

Hollywood'un Yıldız Oyuncusu Natalie Portman, İsrail'i Irkçılıkla Suçladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

adonis:

Bilmeyenler için söylüyorum bu kadın İsrail doğumlu bir yahudi. . yani insanları doğdukları yere göre değil fikirleri ile değerlendirmek gerekli. . . İsrail devletini değil tüm İsrail''lileri suçlayanlara cevaptır.

13
1
yanıtYanıtla
ASLI:

PEKİ BİZİM ÇIKIPTA TÜRKİYEDE YAŞAYAN HERKES İÇİN TÜRK ULUSU SÖZÜNÜ KULANMAMIZ IRKÇILIK OLMUYORMU???? GÜZEL ÜLKEMİZDE YAŞAYAN KÜRT ARKADAŞLARIMIZ VAR RUM ARKADAŞLARIMIZ VAR ERMENİ ARKADAŞLARIMIZ VAR LAZ ARKADAŞLARIMIZ VAR SEVMESEMDE SAYILARI ARTAN YENİ VATANDAŞ SURİYELİ ARAP ARKADAŞLARIMIZ VAR. YANİ ÇOK ULUSLU Bİ ÜLKEYİZ. BUNU KABUL EDELİM.

7
4
yanıtYanıtla
kıkırr:

bak salı asılırım sana saçmalama

yanıt0
yanıt0
ah aslı ah:

olmuyor tatlım çünkü Türk ulusuyuz sen mevzuyu çözememişsin biraz daha düşün belki çözersin nie Türk ulusu deniyor .

yanıt0
yanıt0
ASLI:

OFFF OFFF HATUN HEM FISTIK GİBİ HEMDE İYİ YÜREKLİ... TAM BENLİK.

1
9
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

BAŞARALI İNSAN TAKLİT EDİLİR. ÇAKMALARIMA DİKKAT EDİN.

yanıt1
yanıt1
Meltem:

Onurlu ve adaletli kadın. Gerçek bir kadın.

9
1
yanıtYanıtla
ÖZKAN:

vicdanlı insanmış. ve delikanlı kadınmış. helal olsun. İnşaallah hidayet nasip olur.

10
0
yanıtYanıtla
sniper10:

Bilmeyenler için söylüyorum bu kadın leon filmindeki kuçuk kız matilda :)

7
1
yanıtYanıtla
recep:

helal olsun, adamsınn

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title