Haberler

Hollywood'da Sözde Kürdistan Siyaseti ve Türk Düşmanlığı

Kuzey Iraklı Kürtler ve Ermeniler, Yapımcılığını Hollywood Şirketlerinin Üstleneceği Bir Dizi Sinema Filmiyle Uluslararası Propaganda Atağına Başlıyor.

Kuzey Iraklı Kürtler ve Ermeniler, yapımcılığını Hollywood şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle uluslararası propaganda atağına başlıyor.

Bir internet sitesinin haberine göre, Hollywood yapımı büyük bütçeli filmler çeken Kuzey Iraklı Kürtler ile Ermeniler, gösteri dünyasının gücünden yararlanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Haberde, Kürt lider Molla Barzani'nin hayatının anlatıldığı "Peşmerge" filmini çeken Kürt asıllı Mısırlı yönetmen Ali Bedirhan'ın, başrolde oynaması için ünlü aktör Antonio Banderas'ı ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Amerikalı yapımcılar, Kuzey Irak'taki Kürt yönetiminin dünyada Kürt sempatisi yaratmaya çalıştığını söyleyerek, "Kürtler, gösteri dünyasını en iyi şekilde kullanarak propaganda yapmak istiyorlar.Çıkarları doğrultusunda Hollywood'tan en iyi şekilde yararlanacaklardır" dedi.

Sitede yayınlanan haberde, Türkiye'nin gösteri sanayiini ihmal ettiği vurgulanarak, "Türkiye, Alan Parker'ın yönettiği 'Geceyarısı Ekspresi' filmindeki kötü imajını hala silemedi. Ayrıca henüz Atatürk filmi projesini de hayata geçirilemedi, ancak Kürtler'in bu atağının bedeli, Türkler için çok ağır olur" diye ifade edildi.

(MA-PNR-PNR-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title