Haberler

Hollandalı Yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'a Geri Dönüyor

Galatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, sosyal medya üzerinden bir taraftarın "Galatasaray'a geri dön" çağrısına "Yakında arkadaşım" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder, sosyal medya üzerinden bir taraftarın mesajına cevap vererek Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder İstanbul'da. Hollandalı yıldızı İstanbul'a gelmesi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Sneijder'e sosyal medya hesabı üzerinden mesajlar gönderen taraftarlar, yıldız oyuncusu yeniden Galatasaray'a davet ettiler. Sneijder'de bu mesajlara kayıtsız kalmayarak, taraftarları mutlu eden bir cevap verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Mesaj: Wesley, seni çok özledik. Lütfen Galatasaray'a geri dön. Seni bekliyoruz. Şampiyonlar Liginde sana ihtiyacımız var!

Wesley Sneijder: Yakında arkadaşım...

Hollandalı Yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'a Geri Dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (13)

AL SANA:

bu takım da sen olsaydın net ve net 9 puanla liderdik arkadaş

7
4
yanıtYanıtla
gsss:

gerek yok bence yaşlı. belhanda gönderilsin sağlam bir 10 numara alalım sneijder mi kalmış.

4
5
yanıtYanıtla
AK:

SNEİJDER den iyi 10 numara olmaz. kesinlikle alınsın.

6
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

50 YAŞINA BİR KAÇ ADIM KALMIŞ ADAMLRALA NE İŞİMİZ VAR YAHU. ALLAH AŞKINA BÖYLE BİR SAÇMALIK YAPMAYIN.

5
1
yanıtYanıtla
abc:

SAÇMALAMAYIN!

3
3
yanıtYanıtla
POWERGLIDE:

Gerek yok Wesley yaşlandın git katarda felan oyna

3
2
yanıtYanıtla
akp’li:

Şınayder gel sabada,akp rozetini takalım.

3
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

COME TO BEŞİKTAŞ BAŞLATALIM

0
3
yanıtYanıtla
ŞAKACI ÇOCUK:

Galatasaray Sneideri göndermekle hata yapmıştır. Futboldan anlamadıklarını göstermişlerdir. Sonuç olarak buraya kadar nazik konuştum ama bundan sonra bi cacık olmaz. Zaten Fatih Terim''in de Milli Takıma tekrar gitme zamanı geldi :)))))

2
0
yanıtYanıtla
AAA:

GELSİN YILDA 4 MİLYON EUROLAR

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title