Haberler

Hollandalı Turistin Öldüğü Kazaya Yol Açan Şoför Tutuklandı

Kuşadası'nda, Hollandalı Bir Turistin Öldüğü, 9 Turistin de Yaralandığı Kazaya Yol Açtığı İddia Edilen Otobüs Şoförü Tutuklandı. Bu Arada, Kazada Yaralanan 9 Hollandalı Turist, Hollanda'dan Gelen Bir Ambulans Uçakla Ülkelerine Gönderildi.

Kuşadası'nda, Hollandalı bir turistin öldüğü, 9 turistin de yaralandığı kazaya yol açtığı iddia edilen otobüs şoförü tutuklandı. Bu arada, kazada yaralanan 9 Hollandalı turist, Hollanda'dan gelen bir ambulans uçakla ülkelerine gönderildi.

Bilindiği gibi, Hollanda'nın Amsterdam şehrinden uçakla İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na gelen turistleri Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı beldesindeki bir otele götüren Ş.A.M. yönetimindeki 45 F 9254 plakalı otobüs, Soğucak köyü kavşağında aşırı hız nedeniyle devrilmişti. Kazada yaralanan bayan turistlerden Autye Afiene Van Diyh kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, cenazesi önceki gün Hollanda'ya gönderilmişti.

Kazada yaralanan diğer Hollandalı turistler Helen Vande Hayden, Cora Roelofsan, Anna Reanders, İna Kloostarhues ve Anton Aldering ambulansla Özel Kuşadası Hastanesi, Neeltje Kwavedknaak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Adrianus Dirk De Jong ile Hendrik Pieter Hoeksome ise Söke Devlet Hastanesi ve ağır yaralı olan Jozien Bogerd ise İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Özel Kuşadası Hastanesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Söke Devlet Hastanesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedavi gören Hollandalı 9 turist, bu sabah Amsterdam'dan gelen bir ambulans uçakla ülkelerine gönderildi.

5 turistin tedavi gördüğü Özel Kuşadası Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Yusuf Ayvat, kazada yaralanan ve hastanelerine getirilen Hollandalı turistlerin tedavilerinin başarıyla gerçekleştiğini belirterek, bu sabah itibariyle diğer hastanelerde yatan turistlerle birlikte ambulans uçakla Hollanda'ya gönderildiklerini söyledi.

Kazadan sonra jandarma tarafından gözaltına alınan hafif yaralı otobüs şoförü Ş.A.M. ise tedavisinin ardından Kuşadası'nda hakim karşısına çıktı. Otobüs şoförü, mahkeme tarafından ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak Söke Cezaevi'ne konuldu.

(ZH-İK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title