Haberler
BBC

Hollanda'da Başörtüsünü Çıkarmayı Reddeden 14 Yaşındaki Kıza Çirkin Saldırı

Güncelleme:

Hollanda'nın kuzeyindeki Emmeloord kentinde 14 yaşındaki bir kız çocuğu, başörtüsünü çıkarmak istemediği gerekçesiyle iki kişinin saldırısına uğradı.

Hollanda'da 18 yaşında olduğu açıklanan iki kişi, bisikletiyle evine giden 14 yaşındaki bir kız çocuğunun yolunu kesti. Başörtüsünü çıkarmak istedikleri kız çocuğu direnince, ikili kıza saldırdı.

BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Hafif bir beyin sarsıntısı geçiren ve vücudunda morluklar olan kız çocuğu tedavi altına alındı. Polis, 18 yaşlarında olduğu belirtilen iki saldırganı arıyor.

"HAYIR" CEVABI ALINCA BİSİKLETTEN İTTİLER

Flevoland eyalet polisinin verdiği bilgiye göre, geçen Çarşamba günü iki kişi, bisikletiyle okuldan dönen 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi bir kız çocuğunun yolunu kesti.

Kız çocuğundan başörtüsünü çıkarmasını istediler. 18 yaşlarında olduğu belirtilen iki saldırgan, kız çocuğunun "hayır" diyerek yolunda devam etmesi üzerine, koşarak bisikletten ittiler.

YERDE TEKMELEDİLER

Saldırganlar yere düşen kız çocuğunun kafasına ve beline bir süre tekme attı. Saldırganların ayrılmasından sonra evine giden kız çocuğu, polisi arayarak şikayetçi oldu.

Ardından hastaneye giden 14 yaşındaki kız çocuğunun hafif çaplı beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar oluştuğu belirtildi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Polis, yakalanması için çalışma başlattı.

Federal polis teşkilatı da, internet sitesi üzerinden görgü tanıklarının bilgi vermesi çağrısında bulundu.

BBC

Hollanda Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (59)

Adınızı Yazın:

çok iyi yapmışlar o kişiler neden başörtüsünün yasal olduğu yere gitmiyor. hollandalı biri buraya yada burası gibi bir ülkeye gittimi ben başımı örtmem müslüman değilim demiyor. saygıdan örüyor. sende onların ülkesindeysen sende onların kurallarına göre yaşayacaksın.

4
39
yanıtYanıtla
Beyin Bedava:

Sen nasıl bir dil din ırk varlığısin? Merak la soruyorum ( o kıza yobaz diyorsun) peki o hareketi yapanlar yobaz değil mi? Sizin gibi insanların dünya üzerinde yeri yok!!!

yanıt20
yanıt1
Kemal:

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu senin sapır saçma yorumun

yanıt3
yanıt1
q:

mükemmel iyiki şu avrupalılar var yoksa bu yobazlar iflak olmayacaklar

1
38
yanıtYanıtla
??:

Yaziklar olsun sana ve senin gibilerine

yanıt13
yanıt1
Adsız:

Yobaz diye yazan küstah avrupaya destek veriyosunda acaba senin aralarında kapalı bayan yokmuydu ozamanda böyle konuşurmuydun acaba SNA yapılsaydı asıl yobaz senin gbi düşünen cahillerdir

yanıt26
yanıt1
murat:

orada yaşıyorsan onların kurallarına göre yaşayacaksın.

yanıt2
yanıt19
MUSAB BİN UMEYİR:

MEDENİYET ŞAYET AÇILMAK İSE EMİN OLKİ HAYVANLAR SENDEN DAHA MEDENİ

yanıt1
yanıt0
pehh:

gitsin kendi ülkesinde yaşasın ne işi var hollandada arabistanda yahudiyim diye dolassan linç yersin bu da gayet normal

2
30
yanıtYanıtla
Aslı:

İSTERSE BAŞÖRTÜLÜ BAYANLA ÜLKE DEĞİSTİRELİM. O TÜRKİYEDE BAŞÖETĞSÜYLE YAŞASIN. BENDE ORDA RAHAT RAHAT OTUMU İÇEYİM.

9
20
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title