Haberler

Hollanda Basını, Hollanda-Türkiye Maçına Geniş Yer Ayırdı

Hollanda Basını, Hollanda-Türkiye Maçına Geniş Yer Ayırdı

HOLLANDA BASINI, HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇINA GENİŞ YER AYIRDI

DE TELEGRAAF : "HİDDİNK, ALINAN YENİLGİYE RAĞMEN TAKIMININ ORTAYA KOYDUĞU MÜCADELEDEN MEMNUN "

HET PAROOL GAZETESİ : "PORTAKALLAR, KÖTÜ FUTBOLA RAĞMEN KAZANDI"

DE VOLKSKRANT GAZETESİ : "GUUS HİDDİNK'İN SAHAYA SÜRDÜĞÜ GENÇ MİLLİLER GELECEK İÇİN ÜMİT VERDİ"

Fatih ÖZYAR/AMSTERDAM, (DHA) Hollanda basını, dün akşam Hollanda'nın Türkiye'yi 1-0 mağlup ettiği özel maça geniş yer ayırdı.

"Huntelaar atıyor Portakallar kazanıyor" başlığını kullanan de Telegraaf Gazetesi, Türkiye'nin Almanya ve Azerbaycan'dan sonra Hollanda'ya da yenildiğini hatırlatarak, Guus Hiddink'in alınan yenilgiye rağmen takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu yazdı. Haberi, "Portakallara galibiyeti getiren golü Huntelaar attı" başlığıyla veren Algemeen Dagblad Gazetesi, Hollanda'nın 2010 yılında toplam 17 karşılaşma yaptığını, bu karşılaşmalardan 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi alındığını ön plana çıkararak, 2010 yılını Türkiye galibiyeti ile birlikte başarılı bitirdiğini yazdı. Het Parool Gazetesi ise, "Portakallar, kötü futbola rağmen kazandı" başlığını kullanarak, yine bir milli maçta Hollandalı futbolcunun çok ciddi bir şekilde sakatlanmasını ön plana çıkardı. Gazete, Türk seyircisinin maç esnasında yanan meşaleleri sahaya atmasını eleştirerek, 2012 Avrupa Şampiyonası yolunda Guus Hiddink'in işinin çok da kolay olmadığı yorumunda bulundu.

"Portakallar, zor da olsa Türkiye'yi yendi" başlığını kullanan de Volkskrant Gazetesi, Hollandalı kaleci Maarten Stekelenburg'un alınan galibiyette büyük rol aldığı yorumunda bulunarak, Guus Hiddink'in sahaya sürdüğü genç millilerin gelecek için ümit verdiğini yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title