Haberler

Hollanda Basını: Fenerbahçeli 6 Futbolcu Cocu'yu Sabote Ediyor

Güncelleme:

Hollanda basını, Fenerbahçeli 6 futbolcunun Teknik Direktör Cocu'yu sabote ettiklerini, bilerek iyi oynamadığını iddia etti.

Alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu'nun geleceği tartışma konusu olurken Hollandalı teknik adamın ülkesinden dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Futbol yorumculuğu yapan 69 yaşındaki Hollandalı gazeteci Johan Derksen, Cocu'nun Fenerbahçe'den bir an önce gönderilmesi için çabalar olduğunu ifade etti.

"COCU'YU BOYKOT EDİYORLAR"

Derksen, isim vermeden sarı-lacivertli takımda 6 futbolcunun Cocu'yu boykot ettiklerini ve maçlarda isteksiz oynadıklarını öne sürdü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

ağlamayın fenerliler:

ya ben bu fenerlileri anlamıyorum. hep ağlayıp duruyorlar. varadarı bile yenemedik dediniz ağladınız İsmail köybaşını verdik kadronuz güçlensin diye daha ne ağlıyorsunuz. şifalı içecekler izleyin, şifalı içeceklerin sonu çok güzel. :))))

52
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YANLIŞLIKLA İYİYE BASDIM , DEMEKKİ BU MESLEK SİZİN İŞİNİZ

yanıt0
yanıt0
Ramazan yıldırım:

Kimse hikâye anlatmasın,cocu hataydı,kalirsada daha kötü olur gibi görünüyor

1
33
yanıtYanıtla
gizlikapaklikimlik:

eger cocu gidecekse ali efendi cebinden vermeli tazmati adamsa tabii ?????

13
1
yanıtYanıtla
pendik spor:

Bu ekonomik krizde Fenerbahçe''de olmasa yüzümüz gülmeyecek :-) Allah yoklugunu vermesin Fenerbahçe sayende eyleniyoruz

6
6
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

PANDİK SPOR ÇOKMU EYLENCELİ

yanıt0
yanıt0
3. oyuncu:

Bu 6 oyuncuyu göndermek lazım bu kafa yapısı ile uzaydan hoca gelse nafile

5
1
yanıtYanıtla
metec@n:

cocu ve ekibinin aldığı futbolcular bunlar

yanıt0
yanıt0
Sakarya lı:

aziz in topçuları onlar . Ali Koç tam temizlik yapmadı hata etti en başta.

3
1
yanıtYanıtla
Hadi:

Cocu geldiğinde bazı önerilerdede bulunmuştum. . Alper, Volkan, Mehmet topalı gönder diye. O duymadı herhalde. Ya yönetim?Bu haber doğru ise bunun anlamını herkes bilir , iş yönetime düşer?

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title