Haberler

Hollanda Başbakanı Rutte Döktüğü Kahveyi Paspasla Temizleyince Alkışı Aldı

Güncelleme:

Hollanda Başbakanı Mark Rutte meclis binasına girerken elindeki kahveyi yere döktü. Kahveyi temizlemeye gelen temizlikçinin elinden paspası alan Rutte yerleri sildi. Hollanda Başbakanı'nın bu hareketi temizlikçilerden alkış aldı.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Meclis'te yere döktüğü kahveyi kendisi temizledi. Meclisin temizlik görevlileri Başbakan'ın bu davranışına alkışlarla karşılık verdi.

İKTİDAR KULİSİNE GİRERKEN ELİNDEKİ KAHVEYİ DÖKTÜ

Hollanda Başbakanı Rutte Döktüğü Kahveyi Paspasla Temizleyince Alkışı Aldı

Hollanda Başbakanı Rutte, Hollanda Meclisi'ndeki iktidar kulisine giderken, elindeki kahveyi yere döktü. Daha sonra çevresine bakınan Rutte görevlilere, "Bez gibi bir şey yok mu?" diye sordu. Rutte temizlikçilerin getirdiği temizlik fırçasıyla yerleri kendisi temizledi. Başbakan, bir başka bezle de kahve sıçrayan masaları sildi.

Hollanda Başbakanı Rutte Döktüğü Kahveyi Paspasla Temizleyince Alkışı Aldı

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BAŞBAKAN RUTTE'Yİ ALKIŞLADI

Başbakan Rutte temizlik yaptığı sırada Meclis'te alkış tufanı koptu. Meclisin temizlik görevlileri, alkışlarla Rutte'ye destek verdi. Rutte'nin hareketi Hollanda basınında da geniş yer buldu. Başbakan'ın bu davranışını takdir edenler kadar şov olarak değerlendirenler de oldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title