Haberler

Holiganlar Gece Mesaisinde

Güncelleme:

Bandırmaspor Taraftarlarına Taşlı Saldırı

BANDIRMASPOR TARAFTARLARINA TAŞLI SALDIRI

Göztepe ile Bandırmaspor arasında oynanan futbol müsabakasının ardından ilçeye dönen takımın taraftarlarına kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi.

Olayda taraftarları taşıyan otobüslerin camları kırılırken, yaralanan 1 taraftar Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.İzmir'de Göztepe ile oynanan ve karşılaşma sonrası 3-1 mağlup olan Bandırmaspor'un taraftarları ilçeye dönüşlerinde Susurluk girişi ve Göbel Beldesi'nde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Akşam 20.30 sıralarında gerçekleşen olayda taraftarları taşıyan otobüslerin camları kırıldı, yaralanan 1 taraftar Susurluk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bandırma Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Mercan, kimliği belirsiz kişi ve kişilerin yol kenarlarında saklanarak yanlarında getirdikleri taşlarla kendilerini adeta taş yağmuruna tuttuğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title