Haberler

Hodgson'un Gözü Gençlerin Üzerinde

Milli takım hocasıi Evertonlı Barkley ve West Hamlı Morrison'dan övgüyle bahsederken Dünya Kupası için sinyal verdi.

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson genç İngiliz oyuncuların performanslarından memnun olduğunu ve bu futbolculara Dünya Kupası kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Everton'da forma giyen Ross Barkley ve West Ham'da oynayan Ravel Morrison'dan övgüyle bahseden İngiliz teknik direktör, "Bu iki oyuncunun yeteneklerine hayranlık duyuyorum. Onlara karşı büyük bir inancım var. Ancak, önemli olan devamlılık. Bu performanslarını sürdürürlerse ve sıkı çalışmaya devam ederlerse Mayıs ayında bu futbolcular için ciddi şeyler düşünülebilir"  ifadelerini kullandı.

Ravel'in tecrübe sorunu yaşamadığını da söyleyen Hodgson, "Tecrübe sorunu olduğunu düşünmüyorum. Yetenekli bir futbolcu ama Barkley ile o pozisyon için ciddi bir rekabet içinde olacak" dedi.

Son olarak diğer genç oyuncuları da yakından takip ettiğini belirten İngiliz teknik direktör, "Sterling'in harika oynadığı maçlar gördüm. Aynı şekilde Norwich'li Redmond'ın da iyi performanslar sergiliyor. Zaha ise 1-2 ay öncesine kadar herkesin dilindeydi" diyerek bu futbolcuların yakın takipte olduğunu belirterek sözlerini noktaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title