Haberler

Hocalar'da Uğur Işılak Konseri

Afyonkarahisar Hocalar Belediyesi tarafından düzenlenen Türkü Gecesi'nde ünlü sanatçı Uğur Işılak konser verdi.

Afyonkarahisar Hocalar Belediyesi tarafından düzenlenen Türkü Gecesi'nde ünlü sanatçı Uğur Işılak konser verdi.

Konsere, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, AK Parti Hocalar İlçe Başkanı Salih Sarı, Bulkaz Dağı Karakeçili Yörük Derneği Başkanı Kenan Yılmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hocalar Belediye Başkanı Arslan, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Bugün halkımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve Uğur Işılak konseri ile vatandaşlarımızı buluşturduk. İki üç hafta önce bir yörük festivali yapmıştık ve başarılı güzel bir etkinlik olmuştu. Çok ciddi bir kalabalığımız vardı. O şenlikte söz verdiğimiz bazı sözlerimiz hava muhalefeti nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. İnşallah bu gün de o sözümüzü tutuyoruz ve gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu organizasyondan da arkadaşlarımızın desteği ile anlımız ak bir şekilde ayrılacağız. Sizleri eğlendiririz ve organizasyonumuz da amacına ulaşır."

"Anadolu'nun insanı vefalıdır"

Uğur Işılak ise, vefalı insanın önce Allah'a, sonra anaya, babaya, bayrağa ve devlete vefalı olacağını hatırlattı.

"Devletin malı deniz, yemeyen domuz" sözünü kullanan insanın vefalı insan olamayacağını kaydeden Işılak, "Çünkü onu yıllarca yediren, içiren, doyuran ve onun her türlü güvenliğini alan devlete o gözle, o nazarla bakan bir insan insanlıktan nasibini alamamış, vefadan nasibini alamamıştır. Vefalı insan halinden hareketinden belli olur. Vefalı insan kimdir özetle Anadolu'nun insanı vefalıdır." diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Uğur Işılak'ın birbirinden güzel eserlerini Türkü Gecesi'ne katılanlarla paylaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Işılak Hocalar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title