Haberler

Hoca Ahmet Yesevi Kitabı

Hoca Ahmet Yesevi Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Hoca Ahmet Yesevi Kitabı kitabının kısa özeti.

Gönülleri Fetheden Bilge: Hoca Ahmet Yesevi' adlı bu kitap, Büyük bir öğretmen, büyük bir yol gösterici olan Hoca Ahmet Yesevi'nin hayatının öyküleştirilerek anlatıldığı ilk kitap.Hoca Ahmet Yesevi, çocuk ve genç okurların zevkle okuyup, tanıyabileceği bir şekilde, onlarla ilk kez buluşuyor. Milli ve manevi duygularımızın mimarı olan bilgeleri hatırlamadan, Onları iyice tanımadan, geleceğe doğru yön veremeyeceğimizin kaygısını taşıyan yazarımız,başta çocuklar ve gençler olmak üzere, herkesin, güzel ahlakın ve ilmin zirvesine çıkmış olan bu insanları hatırlaması ve onlarla tanışması arzusuyla bu kitabı hazırladı. Yazarımız,Hoca Ahmet Yesevi ile başlayan ve günümüze kadar uzayan, ilim ve irfan yolunda birer meşale gibi yanan bilgeleri, anlatmaya ve tanıtmaya devam edecek.Bu yolda ona eşlik etmeniz dileğiyle...(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Hakan Keleş

Yayınevi: Bilgeoğuz Yayınları

ISBN: 9786054599820

Boyut: 13.0x21.0

Sayfa Sayısı: 88

Basım Yılı: Kasım 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title