Haberler

Hobi Bahçelerinde Üretmenin Keyfini Yaşıyorlar

Tepebaşı Belediyesi hobi bahçeleri ile Tepebaşı sakinleri, hafta boyunca doğayla ve toprakla iç içe zaman geçiriyor, sebze ve meyve üretmenin keyfini yaşıyorlar.

Tepebaşı Belediyesi hobi bahçeleri ile Tepebaşı sakinleri, hafta boyunca doğayla ve toprakla iç içe zaman geçiriyor, sebze ve meyve üretmenin keyfini yaşıyorlar.

Hobi bahçelerinde domatesten salatalığa, fasulyeden karpuza, her türlü tarımsal üretim mümkün. Aşağısöğütönü, Batıkent ve Zincirlikuyu olmak üzere üç farklı adreste yer alan hobi bahçelerinden hizmet alan emekli, engelli, gazi, gazi ve şehit yakını toplamda 282 yurttaş, doğadan uzaklaşan günümüz insanının en yaygın hayallerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Kendilerine sunulan 40 ila 45 metrekarelik alanlarda, tarımsal üretimler gerçekleştiren yurttaşlar, şehir hayatının getirdiği stres ve zihinsel yorgunluktan da uzaklaşıyorlar. Çeşitli sebze ve meyve üretimleri gerçekleştirerek, ekip-biçerek vakit geçiren yurttaşlar aynı zamanda kentteki çevrecilik ve yeşil alan kültürünü gelişmesine de katkı sağlıyorlar. Kendilerine sunulan hizmetten çok memnun olduklarını kaydeden yurttaşlar, Tepebaşı Belediyesi'nin yetiştirmeleri için dağıttığı fidanlara gözleri gibi bakıyorlar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zincirlikuyu Tepebaşı Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title