Haberler

Hkmo'da Ramazan Eciş'e Yeni Görev

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nde 11.Dönem Yönetim Kurulu görevi devraldı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nde 11. Dönem Yönetim Kurulu görevi devraldı. Ramazan Eçiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin 11-12 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleşen 11.Olağan Genel Kurulu sonrası Ramazan Eciş Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Ramazan Eciş'in başkanlığında şekillenen yeni Yönetim Kurulu şube binasında düzenlenen törenle görevini 10.dönem Yönetim Kurulundan devir aldı. Yeni Yönetim Kurulu; Başkan Ramazan Eciş, II.Başkan Muhsin Şenel,Yazman Yakup Öztürk,Sayman Veysel Barut, Üyeler S. Cengiz Yılmaz, Okan Hançer ve Murat Aslaner olarak belirlendi.

Düzenlenen törene 10. Dönem Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeleri,Yeni Dönem Yönetim Kurulu ve üyeler katıldı.

Şube Başkanı Ramazan Eciş önceki dönem Yönetim Kurulu üyelerine hizmetleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Genel kurulların bir yenilenme ve tazelenme için fırsat oluşturduğunu belirten Eciş, "Meslek Odaları kentin önemli dinamiklerindendir. Toplum vicdanının yansıtılmasında ve dillendirilmesinde önemli bir işlevi vardır. Önceki dönem yönetim kurulumuzun Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği Revizyonu kapsamında göstermiş olduğu gayretler ve mesleğimiz adına edinilen kazanımlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kent gündemini ilgilendiren konularda interaktif çalışma prensibi ile oluşturacağımız meslek odamız görüş ve önerilerimizi ilgili Kurum Kuruluşlarla paylaşacağız" dedi.

Törenin sonunda Şube Başkanı tarafından önceki dönem Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine hizmet plaketi sunuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title