Haberler

Hizmet İş Sendikası'ndan Burs Açıklaması

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesi Üyelerinin Üniversitede Okuyan Çocuklarına Yönelik Düzenlenen Burs Başvuruları 20 Kasım'da Sona Eriyor.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesi üyelerinin üniversitede okuyan çocuklarına yönelik düzenlenen burs başvuruları 20 Kasım'da sona eriyor.

Hizmet-İŞ Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, uygulamaya 2006 yılında başladıklarını belirterek, "Bu sene de Hizmet-İş Sendikası üyelerinin üniversitede öğrenime devam çocuklarına karşılıksız burs vereceğiz. Yaklaşık 1 ay önce üyelerimize duyurduğumuz bursların başvuruları 20 Kasım tarihinde sona erecek. Başvuru için öğrenim belgesi aslı ve nüfus cüzdanı fotokopisi gerekmektedir. Üyelerimizin konuya hassasiyetle yaklaşmalarını bekliyoruz "dedi.

Gelen istek ve talepler doğrultusunda üyelere yönelik Nevşehir Kozaklı'da bulunan termal tesis ile indirim anlaşması imzaladıklarını da ifade eden Özdemir, "Kozaklı'daki Diva İbis Otel ile indirim anlaşması imzaladık. Anlaşmaya göre, üyeler sabah ve akşam yemeği dahil günlük 40 YTL'den bu otelde konaklayabilecekler. Buna göre büyük marketlerden, alışveriş merkezlerine, özel hastanelerden, ısınma sistemi ve kombi satışı yapan bayilere kadar birçok yerle indirim anlaşmalar imzaladık. Hedefimiz üyelerimizin

kaliteli ve ekonomik hizmet almasını sağlamak. Bu konudaki çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

(YS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title