Haberler

Hizmet diye buna denir

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşlı bir şahıs eşeği ile geldiği belediyede, eşeğe inip binmek istemediğini belirterek belediyedeki yetkililerin yanına gelmesini istedi.

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşlı bir şahıs eşeği ile geldiği belediyede, eşeğe inip binmek istemediğini belirterek belediyedeki yetkililerin yanına gelmesini istedi. Biri Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in makam şoförü diğeri de Fen İşleri Müdrülüğü'ne bağlı iki personel 78 yaşındaki yaşlı şahsın yanına gitti. Eşeğinden inmeden sorun ve isteklerini ileten yaşlı şahıs geldiği gibi eşeği ile yoluna devam etti.

Aydın'ın Germencik ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Fuat Öndeş ve ekibi hizmette sınır tanımıyor. Göreve başladığı gün makam ve mevki için değil hizmet için bu yola çıktıklarını belirten Başkan Öndeş ve ekibi vatandaşa karşı tutum ve davranışları ile halkın takdirini topluyor.

Germencik ilçe merkezinde yaşayan Ali İhsan Eryılmaz isimli 78 yaşındaki şahıs Lozan caddesi üzerinden eşeği ile Germencik Belediyesi'nin önüne kadar geldi. İnsanların şaşkın bakışları önünde belediye önünde eşeğini durduran yaşlı şahıs belediye binasına doğru seslenerek "Oradan yetkili biri bana baksın" dedi. Bunun üzerine biri Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in makam şoförü Mahmut Karadağ diğeri de Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerinden odluğu öğrenilen Alper İnce yaşlı şahsın sorun ve taleplerini dikkatlice dinledi.

Yaşlı şahıs şehri merkezine yakın bölgede bulunan arazisi ile ilgili bir sorunu dile getirdikten sonra yeniden karakaçanı üzerinde yoluna devam etti. Germencik Belediyesi görevlilerinin hizmette sınır tanımayan davranışları ise İHA objektiflerine bu şekilde yansıdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fuat Öndeş Germencik Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title