Haberler

Hizmet

Hizmet-iş Sendikası'nın Üyelerine Yönelik Düzenlediği Eğitim Programları Kuzuluk'ta Başladı

Hizmet-İş Sendikası'nın üyelerine yönelik düzenlediği eğitim programları Kuzuluk'ta başladı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan YERELSEN Genel Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hizmet İş Sendikası'nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Toçoğlu, sendikanın özveriyle çalıştığını anlatarak 'Çeyrek yüzyılı aşan bir sendikal birikime sahip, Türkiye'nin en büyük 7 sendikası içinde bulunan, 700'ün üzerinde belediyede örgütlenen, 120 binin üzerinde üyesi bulunan Hizmet-İş Sendikası'nın hizmetlerini yakından takip ettiğimizi ve yaptığı hizmetleri takdirle andığımızı bilmenizi isterim' dedi. Sendikanın referandum sürecinde yaptığı çalışmalarla ülkenin gelişmesine ve demokratikleşmesine büyük katkı sağladığını belirten Toçoğlu, şu şekilde konuştu:

'Sendikalar bizim en önemli paydaşımızdır. Bizler sizlere yönetimimizin bir parçası ve ortağımız olarak bakıyoruz. Sizlerin uyarılarıyla daha az yanlış yaptığımızı düşünüyoruz. Sizlerin sayesinde çalışanlarımızı eğitiyoruz ve daha iyi hizmet sunmanın yollarını arıyoruz. Birlikte yürüttüğümüz eğitim programları sayesinde çalışanlarımızın değişime ayak uydurmasını ve daha iyi nitelikler kazanmasını sağlıyoruz. Sizlerin etkinlikleriyle dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak, en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz' Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan da, yaptıkları çalışmaları anlatarak, desteği için Toçoğlu'na teşekkür etti. Toplantıya Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan da katıldı. (NC-MHD) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title