Haberler
Güncelleme:

Hızla yayılan Delta varyantı nedeniyle pek çok ülkede kısıtlamalar geri dönüyor

Tüm dünya oldukça uzun bir süredir koronavirüsle boğuşuyor. Delta varyantının hızla yayılmasıyla birlikte 4. dalganın yaşanması söz konusu olunca, ülkeler kısıtlamaları yeniden gündeme getirmeye karar verdi. Fransa'da kısıtlamalara uymayanlara hapis cezası gündeme gelirken, Almanya ve Hollanda ülkelerine gelenlere karşı yeni kuralları devreye soktu. Bunun dışında kalan pek çok ülke de artan vaka ve vefat sayılarına karşı çeşitli önlemler getirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Eren İsmail:

Bı işinize bakın artık ya tutturdunuz bı virüs rezil ettiniz insanlari

42
70
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

Bir yakınını kaybet te o zaman görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu. şimdi boş boş atıyorsun

yanıt9
yanıt0
pentakill lol:

aşıdan yeterince para kazanmadılarmı ya? yeterin artık.

8
5
yanıtYanıtla
ECE KARA:

aşılarımızı olduk hazırız !

3
6
yanıtYanıtla
İrem Korkmaz:

Aşılarımı oldum yine korona oldum bas ağrım var soğuk alginligim var artik inanmıyorum aşiya nenemde oldu 3 tane asi bayıldı aşı zorunlulugu getiriyorlar birde boşa bunlar arkadaslar aşılı olanlarda oluyor

2
2
yanıtYanıtla
divane divane:

Saglik bakanligi zaten aşi olanlar korona virus'a yakalanmiyor demediki . Onlarda yakalanabiliyor ama hafif geçiriyorlar olmayanlara oranla. Hastaneye yatsa bile kolay atlatiyor dedi. Aşi olanlar virus'a yakalanmiyor diye birsey söylemedi. Bende aşidan önce olmuştum ama hafif gecirmiştim girip gibi.

yanıt1
yanıt0
divane divane:

Evet haklisiniz.. benim bir tanidigim bir teyze var oda öyle düşünüyordu sonra virüse yakalandi hastaneye kaldirildi şimdi bana dua ediyor ve diyorki resmen mezari gördum artik maskeyi takacam 3 ay sonrada ası olacam seni dinlememekle hata etmişim .. illa baslarina gelecekki öyle durumun ciddiyetini anlasinlar..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title