Haberler

Hızır Adım'dan 4 Aileye Yardım

Hayırseverlerin Bağışladığı Kullanılmamış ya da Kullanılabilir Durumdaki Ev Eşyalarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıran Hızır Adım, Maddi Durumu İyi Olmayan 4 Aileye Yardımda Bulundu.

Hayırseverlerin bağışladığı kullanılmamış ya da kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Hızır Adım, maddi durumu iyi olmayan 4 aileye yardımda bulundu. Veren el ile alan elin buluşturan Hızır Adım, Köktaş, Sırca, Zaman ve Şahin ailelerinin yardımına koştu. İhtiyaç sahibi ailelere koltuk takımı, vitrin, sandalye, sehpa, oturma grubu takımı ve yatak odası takımı vererek yüzlerini güldüren Hızır Adım, bu sayede toplumsal dayanışmayı sağlıyor. Kurulan yardım ağıyla çok sayıda gerçek ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ve hayırsever birçok kişinin uzanan şefkatli eli olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkan'ı Erdoğan Tok, sosyal yardım organizasyonu Hızır Adım ile ihtiyaç sahibi birçok kişiye yardımda bulunduklarını söyledi.

(SAM-SA) 18.04.2008 16:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title