Haberler

Hızına Yetişmek İmkansız!

Dünyanın En Çok Tanınan İlüzyonistlerinden Crıss Angel Yaptığı Gösterilerin Yanında Çapkınlığı ile de Adından Söz Ettiriyor

DÜNYANIN EN ÇOK TANINAN İLÜZYONİSTLERİNDEN CRISS ANGEL YAPTIĞI GÖSTERİLERİN YANINDA ÇAPKINLIĞI İLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Dünyanın en büyük illüzyonistlerinden Criss Angel, yaptığı şovları dışında yaşadığı aşklarla da dünya magazininin peşinde koştuğu isimlerden olmayı başarıyor. Ünlü illüzyonist öyle isimlerle aşk yaşıyor ki magazincilerin peşinden koşmaması mümkün değil.

Uzun bir süre önce Cameron Diaz'la beraber olan Angel, isminden oldukça fazla söz ettirmişti. Uzun ömürlü olmayan bu ilişki sonrası "Criss reklamını yapıyor" söylentileri çıkmaya başladığı sıralarda birden bire Paris Hilton'la gecelerde boy gösteren yakışıklı illüzyonist bu çekiciliğinin bir tesadüf olmadığını gösterdi.

Seksi star Paris Hilton'la oldukça samimi resimleri piyasaya çıkan Criss, durumundan bir hayli memnundu. Hilton'un her ilişkisinde olduğu gibi bu ilişki de kısa sürmüştü ve ikili ayrılmıştı.

Son günlerde ismi pek duyulmayan Criss Angel, birkaç gün önce dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'la bir gecce kulübünden çıkarken görüntülendi. Britney Spears'ın eski eşi Kevin Federline ile yakın arkadaş olan Angel'in yeni sevgilisinin Britney olduğu iddia ediliyor.

Dünyanın en ünlü starlarıyla beraber olan yakışıklı illüzyonistin Britney'le yaşadığı ilişkinin ne kadar süreceği ise merak konusu olmaya başladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title