Haberler

Hizbullah Lideri Nasrallah İsrail'i Tehdit Etti

Güncelleme:

Hizbullah lideri Nasrallah, Samir Kantar'ın İsrail tarafından öldürülmesiyle ilgili mutlaka misilleme yapacaklarını belirtti.

Hizbullah lideri Nasrallah, Samir Kantar'ın öldürülmesine ilişkin misilleme yapma hakkının olduğunu ve karşılık verileceğini belirterek tehditte bulundu.

HAVA SALDIRISINDA ÖLMÜŞTÜ

Samir Katar'ın öldürülmesiyle ilgili, Hizbullah'a yakın Al Manar televizyonunda konuşan Nasrallah, Kantar'ın İsrail tarafından düzenlenen bir hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Lübnan Hizbullahı'ndan yapılan açıklamada, 53 yaşındaki Samir Kantar'ın, İsrail savaş uçaklarının bombaladığı Caramana'daki evinde öldüğü duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsrail Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

akp:

israil kardeşimizdir laf söyletmeyiz , hepimiz yahudiyiz

5
41
yanıtYanıtla
ateist:

İNGİLİZ AJANI Humeyni piyasaya çıkana kadar , müslümanlarla yahudilerin arası iyiydi. . bu şiiler sadece yahudilere ve müslümanlara değil her şeye düşmanlar solculara , kürtlere , ateistlere , zerdüştlere hatta alevilere bile. . bu şiilerin bir an önce dünya barışı için yok edilmeleri gerekiyor. . marmara gemisinde müslümanları önden sürüp kendileri geri çekildiler. . olan 9 cana oldu. . ortalığı hep böyle karıştırıp sonra geri çekiliyolar 45 yıldır.

15
20
yanıtYanıtla
golge general:

slm. sizler cok kucuksunuz hezbullah karsisinda sizler usaklika devamedin ona gucunuz yeter selefi yezitler . bu demek ki islami iran guclu bi devletir. sag sol beli deyil cevabim evet dogru sag solusu iranda yok sadece orta direk gibi islam var iranda ne batiya ne de doguya baglidir bir tek Allaha bagli. ve savas meydanlarda sehid veriyo ve gurur duyo gizlemiyo. golge komutan siyonizlerin kabuzu olmus onu duyan rahat uyamiyo hele israil gun gece dua ediyo korkudan. bu general islami umetin solemani

23
5
yanıtYanıtla
ThyMobil-IOS:

yaşasın israil

8
19
yanıtYanıtla
Kartal yanlız uçarMobil-IOS:

Lan yürü git bir sen eksiktin. Şu an seninle uğraşamayız, Filimin kahramanı putin. Sıranı bekle

4
17
yanıtYanıtla
Diyarli:

zurnanin zirt deliginden tek basina cikan ses bir ise yaramaz bunu seside ona benziyor. . . LA git vuracaksan vur bizde dua edelim. . .

8
10
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

içinde hain olursa vede israile bilgi verirse onlarda vurur

7
1
yanıtYanıtla
antepli27Mobil-ANDROID:

tirrek e bah hele sukur bi halt ettiginizi gormedik suriyede sunni oldurmekten baska....

8
0
yanıtYanıtla
çeşmeci:

Bunların yaptığı kayıkçı kavgasıdır, sakın bunu yemeyin. Siz işid in 1 tane israil hedefi vurduğunu gördünüz mü? Bu mollalarda esad la bir olup Türkmen kesiyor.

3
3
yanıtYanıtla
Mahir Anlatan:

Misilleme yapmazsan namertsin. Yiyin birbirinizi. Biri İslamın iç düşmanı fasık, biri dış düşmanı siyonist.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title