Haberler

Hizan'ın 5 Köy ve 6 Mezrasında İlan Edilen Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

BİTLİS'in Hizan İçesi'nde devam eden operasyonlar nedeniyle 27 Kasım'da 5 köy ve 6 mezrada ilan edilen sokağa çıkma yasağı bugün akşam saatlerinden itibaren kaldırıldı.

Bitlis Valiliği, bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar nedeniyle 27 Kasım Pazartesi gününden itibaren Hizan İlçesi'nin 5 köy ve 6 mezrasında 16.00 - 07.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan etti. Valilikten bugün yapılan açıklamada saat 20.00'den itibaren yasağın sona erdiği belirtilerek şöyle denildi:

"Hizan ilçesi sınırları içerisinde bulunan, Koçyiğit Köyü, Koçyiğit Köyü'ne bağlı Alancık, Akyel, Doyumlu Mezraları, Karbastı Köyü'ne bağlı Yamaç, Yolüstü, Task Mezraları, Karlıtepe Köyü, Tutumlu Köyü ve Gürece Köyü bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince 27 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 00: 01'den itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat: 20.00 'dan itibaren kaldırılmıştır." - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Valiliği Hizan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title