Haberler

Hitmagazin Art'de Başladı.

Antalya'da Art Ekranlarında Yepyeni Bir Program Daha Başlıyor. Yeni Yayın Döneminde Program Ataklarıyla Adından Söz Ettiren Art'de Son Olarak "Hit Magazin" Başladı. Kentin Cemiyet Hayatının Nabzını Tutacak Olan Hit Magazin Her Pazar Saat 22.00'de Canlı Olarak Yayınlanacak.

Antalya'da ART ekranlarında yepyeni bir program daha başlıyor. Yeni Yayın döneminde program ataklarıyla adından söz ettiren ART'de son olarak "Hit Magazin" başladı. kentin cemiyet hayatının nabzını tutacak olan Hit Magazin her pazar saat 22.00'de canlı olarak yayınlanacak.

Yeni Programları ile Antalya'nın nabzını tutan ART'de capcanlı magazin programı yayına girdi. Her Pazar saat 22.00 de canlı olarak yayınlanacak olan Hit Magazin Programı Emir Ajans Medya Yapım tarafından hazırlanacak. Programın sunuculuğunu ise deneyimli Magazin Muhabiri Tanju Altınay ve Seval Demir üstlendi.

Hit Magazin programının sözleşmesi ART Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, Program Müdürü Ülker Başakıncı ve program yapımcıları Tanju Altınay ve Seval Demir arasında 13 bölüm olarak imzalandı.

ART Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, değişim sürecine yeni bir program ile devam ettiklerini söylerken, "Hit Magazin'de ekranımıza renk katacak. ART ailesine katılan deneyimli magazin muhabiri Tanju Altınay ve Seval Demir ikilisinin hazırladığı programı ART seyircisinin keyifle izleyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Programın yapımcılarından Seval Demir'de magazinin kalbinin ART ekranlarında atacağını kaydetti ve izleyenleri her pazar saat 22.00 de ART ekranlarına çağırdı. Cemiyet hayatının yakından tanıdığı deneyimli muhabir Tanju Altınay ise özel ve kaliteli magazin haberlerinin artık ekranlarına da taşınacağı müjdesini verdi.

ART ekranlarında ilk olarak geçtiğimiz pazar saat 22.00'de canlı olarak yayınlanan Hit Magazin kaliteli ve özel haberleriyle Antalya'nın cemiyet hayatının nabzını tutacak.

(AT-Y) 03.03.2008 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title