Haberler

Hisarcık'ta Atıksu Arıtma Tesisine İlk Kazma Vuruldu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi için Kesin Proje Sözleşmesinin imzalanması ve yer tesliminden sonra yüklenici firma tarafından ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi için Kesin Proje Sözleşmesinin imzalanması ve yer tesliminden sonra yüklenici firma tarafından ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

İhaleyi alan firma tarafından Kır alanı mevkiinde 20 bin metrekare araziye kurulacak olan Atıksu Arıtma Tesisi için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan firma yetkililerinden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, kanalizasyon altyapı çalışmalarına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi ilçemize temiz bir çevre için büyük katkılar sağlayacaktır. Böyle çevreci ve güzel eserleri hizmete sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çalışkan Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title