Haberler

Hırvatistan, Rusya'yı Penaltılarda 4-3 Yenerek Yarı Finalde İngiltere'nin Rakibi Oldu

Güncelleme:

Hırvatistan, Dünya Kupasında ev sahibi Rusya'yı normal süresi 1-1, uzatma dakikalarının ise 2-2 bittiği maçta penaltılarda 4-3 yendi ve yarı finalde İngiltere'nin rakibi oldu.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Rusya ile Hırvatistan çeyrek final mücadelesine karşı karşıya geldi. 120 dakikası 2-2 biten karşılaşmada kazananı seri penaltı atışları belirledi. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Hırvatistan yarı finale yükseldi ve İngiltere'nin rakibi oldu.

Dünya Kupası çeyrek finalinde ev sahibi Rusya ile Hırvatistan yarı finale yükselecek son ekibin belirleneceği karşılaşmada kozlarını paylaştı.

NEFES KESEN MAÇIN 120 DAKİKASI 2-2 SONUÇLANDI

Karşılaşmanın 120 dakikası 2-2 sona erince kazananı penaltı atışları belirledi.

Penaltılarda rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Hırvatistan, yarı finale yükseldi ve İngiltere'nin rakibi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Hırvatistan Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

sanki süt kupası:

çok kötü bir dünya kupası izliyoruz. keyif veren veya çok iyi maç denilebilecek 1-2 maç ötesine geçemedi. yıldız mıldız hikaye imiş. . türkiyenin bu kupada olması lazımdı. . çok rahat yarı finale kalırdı bence. . milli takımı satanlar utansın. . fransa belçika finale yakışırdı. . yarı finalde biri gidecek maalesef. . ingiltere de hırvatistan da çok antipatik geliyor. . final de fransa ingitere oynayacak galiba. . belçika fransayı elerse de sürpriz olmaz. .

5
2
yanıtYanıtla
sss:

ruhsuzlar ordusu şimdi biz olabilirdik yarı finalde ne eksiğimiz vardı sacını oraasını burasını düzeştip artistler gibi bakınacaklarına adam gibi top oynasaydınız en dandik dünya kupasında final şansımız vardı

5
0
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

Allahım. Şehitler diyarı Saşe'''' de rusları yerin dibine soktuğun için hayallerini son anda ellerinden aldığın için sana şükürler olsun.

5
0
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Deutschlaaaaaaaaaaand

2
3
yanıtYanıtla
Ömer:

Elendi almanya biz football baya kötuyuz Elin irani misir japon dunya kupasina gidiyor biz takla atiyoruz yada para pesinde kosup kavga ediyoruz

yanıt3
yanıt0
Iziiiiii Dortmund:

Almanya halen dünya sampiyonu olur! Mülleeeeeeeeeer!

yanıt0
yanıt0
KAVKAZ:

Allahım. Şehitler diyarı Saşe'' de rusları yerin dibine soktuğun için hayallerini son anda ellerinden aldığın için sana şükürler olsun.

4
0
yanıtYanıtla
cc:

ŞİMDİ 30 MİLYON EURO MUSLERA DİYE BAGIRAN TRT SİPİKERİ NEDEN VİDA DİYE BAIRMIYOR NEDEN İKİLİ OYNANIYO BU ÜLKEDE

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hırvatlar veya ingiltere diğer guruba göre zayıf belçika veya fransa galibi kupayı alır gibi

0
2
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Hirvat arkadaslarim var onlar icin sevindim!

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title