Haberler

Hırvatistan-Özbekistan Maçının Ardından

FIFA U20 Dünya Kupası F Grubu karşılaşmasında Hırvatistan ile Özbekistan 1-1 berabere kaldı.

FIFA U20 Dünya Kupası F Grubu karşılaşmasında Hırvatistan ile Özbekistan 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Özbekistan Teknik Direktörü Akhmadjan Musayev, "Çok iyi bir oyundu. Mümkün olduğunca iyi oynamaya çalıştık. Bugün şanssız bir gündü. Kazanmaya çalıştık ama sonuç bu şekilde oldu. Buradaki asıl amacımız kazanmak değil, bir sonraki aşamaya geçebilmek ve deneyim kazanabilmek" dedi.

Hırvatistan Teknik Direktörü Dinko Jelicic ise, "Zor bir mücadele oldu. Diğer gruplarda puansız takımlar var. Bizim 4 puanımız var ve bir sonraki turu garantilemiş gibi görüyoruz. Özbekistan iyi bir takım. Onlarda ikinci turu garantilediler. Çok iyi oyunculara sahipler. Oyunda fair-play ruhuna aykırı hareket etmediğimizi düşünüyorum. Oyuna iyi başladık. Soyunma odasında konuştuğumuz her taktiği sergileyemedik. Her şey konuşulduğu gibi olmuyor" diye konuştu.

Hava sıcaklığının oyuna etki edip etmediği yönündeki soruya ise Jelicic, "Havanın sıcaklığı bizi olumsuz etkiliyor. İkinci yarıda sıcak sebebiyle oyundan düştük" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hırvatistan Özbekistan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title