Haberler

Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

ÇANAKKALE kent merkezinde 1 hafta içinde 4 ev ve 2 işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 19 yaşındaki Kadir G. yakalanıp gözaltına alındı.

ÇANAKKALE kent merkezinde 1 hafta içinde 4 ev ve 2 işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 19 yaşındaki Kadir G. yakalanıp gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 hafta içinde il merkezinde 4 ev ile 2 işyerinden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. Ekipler, MOBESE kameraları ile hırsızlık olayının meydana geldiği yerlerin çevresindeki güvenlik kameralarının son bir hafta içindeki görüntüleri inceledi. Yapılan detaylı inceleme sonrası, hırsızlığı yaptığı tespit edilen Kadir G. ekiplerin takibiyle dün Fevzipaşa Mahallesi çay kenarında metruk bir binada yakalandı. Yaklaşık 6 bin TL değerindeki çalıntı laptop, saat, 350 TL nakit para, elektrikli bisiklet aküsü ile çeşitli değerli eşyalara da el konuldu. Uyuşturucu kullanma ve hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilen Kadir G., bugün adliyeye sevk edildi.

- Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title