Haberler

Hırsızlık Zanlısı Kadın Doğum Sancısı Tutunca Hastaneye Götürüldü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan 9 aylık hamile kadın, polis tarafından yakalandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan 9 aylık hamile kadın, polis tarafından yakalandı. Hastaneye götürülen ve burada doğum sancıları tutan kadına polis sahip çıktı.

Alınan bilgilere göre, Tatvan ilçesine il dışından geldiği belirlenen 16 yaşındaki 9 aylık hamile Z.M., ilçedeki bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yaptı. Durumu fark eden iş yeri sahibi hemen polise haber verdi. İhbarı alan polis ekipleri, Z.M'yi olaydan kısa süre sonra yakaladı. İfadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmek istenen Z.M., polis ekiplerine hamile olduğunu söylemesi üzerine ekipler tarafından Tatvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada 9 aylık hamile olduğu anlaşılan Z.M'nin doğum sancıları tuttu. Doğum süresi geldiği anlaşılan Z.M. hastaneye yatırıldı. Z.M. burada bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İkinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen Z.M'nin daha önce de 4 kez hırsızlık suçundan sabıka kaydı olduğu belirlendi. Z.M, savcılıkta alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yakalandığında hamile olduğu anlaşılan ve doğum sancıları tutması nedeniyle hastaneye kaldırılan Z.M.'ye hastanede polis sahip çıktı. Örnek bir davranış gösteren polis ekipleri, yanında kimsesi bulunmayan Z.M.'nin doğum için gerekli olan tüm malzemelerini aldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title