Haberler

Ankara'da, Suç Makinesi Hırsız, Evinde Kanepenin Arkasına Saklanırken Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da çalıntı kamyonetle bir iş yerinin kepenklerine çarpıp kıran hırsız, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sayesinde tespit edildi. 15 ayrı suçun faili olan hırsız, kanepenin arkasında saklanırken yakalandı.

Ankara'da çalıntı kamyonetle bir iş yerinin kepenklerine çarpıp kırarak hırsızlık yapan zanlılardan biri, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sayesinde yakalandı. Polis ekipleri, O.K'nin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada adresini tespit ederek evinin kapı zilini çaldı. Kapıyı açan olmayınca Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, O.K'yi bir kanepenin arkasında saklanırken yakaladı.

TELEFON VE BİLGİSAYAR HIRSIZLIĞINI SORUŞTURAN EKİP GÖRÜNTÜLERİ İNCELEDİ

Altındağ'a bağlı Feridun Çelik Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'ndeki bir iş yerinde gerçekleşen cep telefonu ve tablet bilgisayar hırsızlığını soruşturan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

GÖRÜNTÜLERDE, HIRSIZ İŞ YERİNİN KEPENKLERİNE ÇARPIP İÇERİ GİRDİ

Görüntülerde, bir kamyonetle iş yerinin kepenklerine çarpıp kırarak içeri giren zanlılardan birinin araçtan indiği an yer aldı.

'ÇAKIR' LAKABIYLA TANINAN KİŞİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Görüntülerden yola çıkan polis, söz konusu kişinin "Çakır" lakabıyla tanınan O.K olduğu tespit ederken, kamyoneti kullanan kişinin kimliğini belirlenemedi.

15 AYRI SUÇUN FAİLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu arada kamyonetin olaydan bir süre önce Bostancık Mahallesi 1580 Sokak'tan çalındığı ortaya çıkarken, yapılan soruşturmada O.K'nin iş yeri hırsızlığı, otodan hırsızlık, kapkaç, yağma, tehdit, açıktan hırsızlık ve kasten yaralama olmak üzere 15 ayrı suçun faili olduğu anlaşıldı.

KANEPE ARKASINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Polis ekipleri, O.K'nin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada adresini tespit ederek evinin kapı zilini çaldı. Kapıyı açan olmayınca Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, O.K'yi bir kanepenin arkasında saklanırken yakaladı.

5 AYRI İŞ YERİNDE HIRSIZLIK YAPMIŞ

Zanlının sorgusunda Kayaş, Siteler, Karapürçek ve Doğantepe bölgelerinde gerçekleşen 5 ayrı iş yerinden televizyon hırsızlığını gerçekleştiren kişi olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.K çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Güvenlik Kamerası 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

DOBRA:

ALLAHIN ADALETİNDEN BAŞKA ADALETEDE İNANMIYORUM. . . 15 KEZ SUÇ İŞLEDİYSE BU ADALETİMİZİN SUÇU. CAMİ YAPILACAGINA CEZAEVİ YAPILSIN. NEYMİŞ CEZA EVLERİNDE YER YOKMUŞ. 2 GÜNDE ADAM SALARSAN DAHA ÇOK YER BULANMAZ. AMMMANNN NE DİYİM BE KİM DUYUYOKI BİZİ. RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

açık açık söylüyorum o telefon iş yeri benim bana maddi yönden zorluklar yaşattı eger buna kısa bi ceza o kadar suçu olan birini 1 2 ay da cıkartıyolarsa cuma cuma ALLAH onlarında belalarını versin.

13
0
yanıtYanıtla
Eren:

Bahçeli ye soralım şimdi bu kader mahkumu mu oldu diye af istiyor ya

10
1
yanıtYanıtla
Angara bebesi:

Siz şimdi 15 ayrı suçtan aranan ve üstelik hırsızlık yapmak için iş yerine çalıntı kamyonla giren bu masum delikanlıyı hangi sebepten tutuklayacaksınız? Türk adaletine güveniyoruz, bu masum genç derhal serbest bırakılmalı. . . Bu ülkede ilk işlediği suç da yakalanan kişi gördünüz mü? Ben 55 yaşındayım öyle bir şey görmedim, ya 15-20 ayrı suçtan daha aranıyordur, ya hapisten yeni çıkmıştır, hemen suça iştirak etmiştir. Adalet mi? Adalet ne arar la bazarda?

8
2
yanıtYanıtla
Eren:

Bahçeli’ye sorun kader mahkumu olur kesin

7
1
yanıtYanıtla
anmet:

af cikicak yatmaz

1
2
yanıtYanıtla
Türkçü:

Bahçeli sadece alaattin çakici için af istiyor alaattin çakiciyi isteseler af çikarmadan çikarabilirler bir adam yüzünden af çikarsa suç orani daha fazla artar zaten yer alti dünyasinin tüm liderleri elini kolunu sallayarak geziyor çoğu milliyetcilik adi altinda suçunu işliyor istanbulun gece hayati olan tüm mekanlara mafya çökmüş hergün ölüm haberleri geliyor teksasa çevirmeyin ülkeyi

2
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

kasten yaralaması var genç yaşında dışarıda. yatması gerekirdi. içeride tövbe edecek kadar yatmamış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title