Haberler

Hırsızlık Çetesine 'Paket' Operasyonu : 21 Gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu Ekipleri 'paket' Kod Adlı Operasyonla 2008 Yılından Beri 184 Ayrı Hırsızlık Olayına Karışan 21 Kişilik Çeteyi Çökertti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri 'Paket' kod adlı operasyonla 2008 yılından beri 184 ayrı hırsızlık olayına karışan 21 kişilik çeteyi çökertti. Gözaltına alınan çete lideri M.B.'nin (Mehmet Benzer) (28), hırsızlık yapmayan gençleri cezalandırmak için dövdüğü, en çok hırsızlık yapan gençlere de çete içinde liderlik teklif ederek suça ittiği ortaya çıktı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, 2008 yılından beri meydana gelen 184 ayrı hırsızlık olayını aydınlatmak için operasyon başlattı. 'Paket' kod adı verilen operasyon kapsamında çete lideri M.B. ve üyeleri yaklaşık 6 ay boyunca izlendi. Çetenin bütün üyelerini tespit eden polis, önceki gün (Çarşamba) Denizli ve Afyonkarahisar'da eş zamanlı baskınlar yaptı. 30 ev ve işyerine yapılan baskınlarda 3'ü 18 yaşından küçük toplam 21 kişi gözaltına alındı. Evlerde ve işyerlerinde yapılan aramalarda çalıntı motosikletler, bisikletler, dizüstü bilgisayarlar ve LCD televizyonlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan çete lideri M.B.'nin hırsızlık yapmayan gençleri cezalandırmak için dövdüğü, hırsızlık yapmaları için çete içinde liderlik teklif ettiği belirlendi. M.B.'nin bir gecede en fazla değerli eşya getireni ödüllendirdiği de ortaya çıktı. M.B.'nin bu şekilde gençlere belediye otoparkında bulunan 154 adet plakasız motosikleti çaldırdığı ileri sürüldü. Aynı zamanda motosiklet tamirciliği yapan 'Paşa' lakaplı M.B.'nin gençlerin getirdiği çalıntı motosikletleri parçalayarak sattığı tespit edildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan çete lideri M.B. ile B.K. (23), S.S. (25), T.K. (33), E.K. (22), M.A. (19), Y.Ç. (23), R.T. (19), M.B. (61), Ö.İ. (34), M.K. (25), R.B. (31), M.A.Ç. (25), İ.F.T. (20), H.K. (19), H.E. (20), E.K. (22), M.A. (19) ve küçük yaştaki S.Ç. (17), A.K. (16) ile N.Y.D. (16), sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Çete içinde 8 kişinin ayrı bir grup oluşturup, vücutlarına dolar işareti dövme yaptırdıkları, bu işaretin anlamının zenginden çalıp, kendilerine için harcamak olduğu da öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title