Haberler

Hırsızları Ayakkabı İzleri Ele Verdi

Antakya'da Bir Petrol İstasyonundan Hırsızlık Yapan 3 Kişi, Olay Yerindeki Ayakkabı İzleri Sayesinde Polis Tarafından Kısa Sürede Yakalandı.

Antakya'da bir petrol istasyonundan hırsızlık yapan 3 kişi, olay yerindeki ayakkabı izleri sayesinde polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antakya Haraparası Mahallesi'ndeki Cemali Petrol İstasyonu'ndaki hırsızlık olayından sonra inceleme başlatan polis ekipleri, ayakkabı izlerinden yola çıkarak iş yerinde çalışan U.A.'nın (17) hırsızlık olayına karıştığını belirledi. U.A.'nın olayı arkadaşları R.Y. (19) ve İ.Ö. (19) ile birlikte gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Zanlıların evlerinde arama yapan polis ekipleri, petrol istasyonundan çalınan 6 adet bilgisayar kasası, 5 adet monitör, 2 adet yazıcı, 1 adet dizüstü bilgisayar, çeşitli markalarda sigara ve içki, bir miktar çikolata ve 1 adet cep telefonu ele geçirdi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(OK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title