Haberler

Hırsızlar, İş Yerinin Alarmı Sayesinde Yakalandı

Erbaa ilçesinde bir çok iş yeri, okul ve alışveriş merkezinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli, en son girdikleri bir marketin alarmı sayesinde yakalandı.

Erbaa ilçesinde bir çok iş yeri, okul ve alışveriş merkezinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 şüpheli, en son girdikleri bir marketin alarmı sayesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir markete girmek isteyen H.K, S,Ç ve M.Y, iş yerinin alarmı çalması üzerine kaçmaya başladı. Olay yerine gelen ekipler, şüphelileri bölgede yaptıkları kısa süreli aramanın ardından yakaladı.

Emniyette gözaltına alınan şüphelilerin, yakalanmadan kısa bir süre öncede cami, okul, market ve bir alışveriş merkezinden de hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerden 19 yaşındaki M,Y'nin ise kısa süre önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye edildiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y,  "Nitelikli hırsızlık" suçundan tutuklandı. Diğer iki şüpheli H.K. ve S.Ç ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada giyim mağazasından yapılan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde, şüphelilerin yüzlerinde maskeyle gizleyerek girdikleri mağazadan kıyafet çaldıkları görülüyor. - Tokat

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title