Haberler

Gözü Dönmüş Hırsız, Telefonunu Vermemek İçin Direnen Genç Kızın Yüzüne Asit Attı

Güncelleme:

Hatay'da dershaneden çıkıp evine doğru yürüyen genç kız, yolda bir hırsız tarafından gasbedildi. Gözü dönmüş gaspçı cep telefonunu vermemek için direnen talihsiz kızın yüzüne asit türünden bir sıvı attı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yolda yürüyen genç kızın telefonunu çalmaya çalışan hırsız, genç kızın yüzüne asit türünden bir sıvı döktü.Asit benzeri sıvıdan gözü ve yüzü etkilenen genç kız ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesine sevk edildi.

DERSHANEDEN ÇIKIP EVİNE DOĞRU GİDERKEN GASP EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, Buluttepe Mahallesi 390. Sokak üzerinde dershaneden çıkıp evine doğru giden 19 yaşındaki Berfin Özek, bir hırsız tarafından gasp edildi.

HIRSIZ, DİRENEN GENÇ KIZIN YÜZÜNE ASİT BENZERİ SIVI ATTI

Telefonunu almaya çalıştığı sırada kendisine direnen genç kızın yüzüne asit türü bir sıvı döken hırsız, olay yerinden kaçtı. Özek'in sesini duyan mahalleli sağlık ekiplerine haber verdi.

Gözü Dönmüş Hırsız, Telefonunu Vermemek İçin Direnen Genç Kızın Yüzüne Asit Attı

YÜZÜ VE GÖZÜ ETKİLENDİ, HASTANEYE KALDIRILDI

Özek, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından gözü ve yüzü etkilenen Özek, Adana Şehir Hastanesine sevk edildi.

Polis olay ile ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu İskenderun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (25)

Ferdinand:

Af çıksın aff diyen bir sözde milliyetçi vardı nerede o?

22
0
yanıtYanıtla
gerçekçi:

onlar şimdi telefonun parasıyla alkol alıyolar nerde olcaklar başka işte insanın başına gelmeyince uzaktan öyle konuşurlar kendi evlatları değil ya salıverin gitsin diyolar Türkiyede tek ortak nolta tecavüzcüler ölsün diğer suçlara neden hafif görüyorlar af çıksın diyorlar bizim ülkede bazı zihniyetler hep böyledir Allah sonumuzu hayr etsin ferdinand seni anlayan insan çok az olur emin ol dediğin kişiler vatana ihanet edilirken kaçanlar sonrasında da meydandaydık diyenlerdir

yanıt0
yanıt0
ÖZKAN:

Allah ın adaleti gelmedikçe insanların küçücük beyniyle yaptığı yasalar her zaman eksiktir. böylelerine kısas uygulayacaksın. bir insanın hayatını karartmak ne demek o zaman anlarlar.

12
1
yanıtYanıtla
can35:

Adalet hizli ve adaletli yürümezse, 25 yil bir dava bitmezse, 30 cu yilinda belki bir ümit biterde ve mazlum hakkini alamazsa. . Suclunun yaptigi yanina kar kalirsa, hakimi savcisi adaletten yoksunsa. Bu yasadiklarimiza sükür ama sadece simdilik, 10 sene sonrasini düsünemiyorum artik. Sonumuz hayir ola.

12
0
yanıtYanıtla
ÖFKELİ:

HABER OKUYALIM DİYE GİRİYORUZ AYNI YAZILARI 3 DEFA ARKA ARKAYA YAZIYORSUNUZ YAPTINIZ İŞE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
Anonim:

Devletin idamı getireceği yok milletime sesleniyorum adaleti de idamı da biz verelim yeter artık bu hayvanlara idam gelene kadar durmayacaklar adamlar içeri girip mis gibi yaşıyor o kızın suçu ne 19 yaşında 19 sene az mı ya hayvanın biri gelip onca zamanı mahvediyor bu adama idam getirilmez ise halk ayaklanması lazım

7
1
yanıtYanıtla
Anonim:

Allah şu devletimize akıllı biri versin de başka bir şey istemiyorum.

yanıt3
yanıt0
Oliver hardy:

Üç kuruş için şu insanların yaptığına bak lann hiç mi Allah korkusu hiç mi vicdanınız yok

8
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Hirsizada asit atilsin hemde her yerine serefsizler

8
0
yanıtYanıtla
DON GÖMLEK FETHİYE TATİLİ:

Hırsızlığın cezası az diye diye dilimizde tüy bitti.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title