Haberler

Hırka-i Şerif'in Güzelliği Çekilen Görüntülerle Bir Kez Daha Gözler Önüne Serildi

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk cuması ziyarete açılan Hırka-i Şerif'te çekilen görüntüler mukaddes emanetin güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatih Hırka-i Şerif Camii'nde bulunan, Peygamber Efendimiz Muhammed (S.A.S)'in Hz. Veysel Karani'ye hediye ettiği Hırka-i Şerif, Ramazan ayının ilk cumasında ziyarete açıldı. Hırka-i Şerif'te çekilen görüntülerde mukaddes emanetin güzelliği bir kez daha gözler önüne serdi. Hırka-i Şerif'i ziyarete gelen bir çok vatandaş gözyaşlarını tutamazken, bir çoğu da yasak olmasına rağmen fotoğraf ve video çekimi yapmaya çalıştı. Gözyaşları içerisinde dua eden vatandaşlar Hırka-i Şerif'in yanında daha uzun süre kalmak istediler. Hırka-i Şerif'i, hafta içi saat 10.00 ile 18.00 arası, hafta sonu ise 09.00 ile 18.00 arasında ziyarete açık olacak. Ziyaretler, arefe günü ikindi namazı sonrasına kadar süreceği bildirildi. Kadir Gecesi ise teravih namazı sonrası sabah 02.30'a kadar ziyaret devam edecek. Hırka-i Şerif'i ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, İETT'nin Ramazan hattı otobüslerini kullanabilecek. Yaşlı, hamile ve hasta ziyaretçiler, sıra beklemeden refakatçiler eşliğinde Hırka-i Şerif'i görebiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Karani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title