Haberler

Hindistan'daki basın dernekleri İsrail'in Gazze'deki basın ofislerine yönelik saldırısını kınadı

Güncelleme:

Hindistan'da birçok basın derneği, İsrail'in dün Gazze Şeridi'nde içinde uluslararası basın kuruluşlarının ofislerinin de bulunduğu binayı bombalamasına tepki göstererek, medya kaynaklarının ve çalışanlarının hedef alınmasının hiçbir gerekçesi olamayacağını bildirdi.

Hindistan'da birçok basın derneği, İsrail'in dün Gazze Şeridi'nde içinde uluslararası basın kuruluşlarının ofislerinin de bulunduğu binayı bombalamasına tepki göstererek, medya kaynaklarının ve çalışanlarının hedef alınmasının hiçbir gerekçesi olamayacağını bildirdi.

Hint Kadınları Basın Birliği, Basın Derneği ve Hindistan Basın Kulübü tarafından yapılan ortak açıklamada, dün Gazze Şeridi'nde içinde ABD merkezli haber ajansı Associated Press (AP) ile Katar merkezli Al Jazeera televizyon kanalının ofislerinin de bulunduğu binanın İsrail savaş uçakları tarafından bombalanması kınandı.

Açıklamada, medya kaynaklarının ve çalışanlarının hedef alınmasının hiçbir gerekçesi olamayacağı vurgulandı.

Öte yandan açıklamada, medya kuruluşlarının ofislerinin bulunduğu binaya yönelik saldırının Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki aşırılıkları nakletmeye çalışan habercileri hedef aldığı kaydedildi.

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi'nde basın kuruluşlarının da bulunduğu bir binanın vurulacağı uyarısında bulunmuş ve bir süre sonra savaş uçakları binayı yerle bir etmişti.

Al Jazeera'nın Gazze Muhabiri Vail ed-Dahduh, İsrail ordusunun bina sakinlerine bir saatlik süre tanıdığını söylemişti.

Doktor muayenehaneleri, avukatlık büroları ve konutların da bulunduğu binada Gazze'deki birçok bölgeye internet hizmeti sağlayan kuleler de yer alıyordu.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail India Gazze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title