Haberler

Hindistan'da Tribün Çöktü: Çok Sayıda Yaralı Var

Hindistan'ın Racastan eyaletinde düzenlenen bir gösteride tribünün çökmesi sonucu 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Hindistan'ın Racastan eyaletinin Sri Ganganagar kentinde düzenlenen tarım fuarı kapsamında düzenlenen traktör gösterisinde tribün çöktü. Resmi kaynaklardan yapılan açıklamaya göre olayda 5'i ağır olmak üzere 17 kişi yaralandı. Öte yandan yerel basın kaynakları, hükümetin bilgisini yalanlayarak olayda en az 50 kişinin yaralandığını ve enkaz altında kalan birçok kişinin de kurtarılma çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Hindistan'da Tribün Çöktü: Çok Sayıda Yaralı Var

GÖÇÜK ALTINDA ÇOK FAZLA YARALI VAR

Hindistan'ın yerel basın kaynaklarının açıklamaralına göre resmi kaynakların açıkladığı sayının en az 3 katı daha fazla yaralı olduğu öğrenildi. Çok fazla kişinin göçük altında kaldığı ifade eden yerel basın kaynakları ölümlerin artacağını da söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

YOK ÖYLE YAĞMA:

insanları hor görme aşalamayı sevmem ama hayatımda hindislılar gibi pislik ülke görmedim, 1 seneye yakın kaldım 12 kilo verdim, kendileri gibi herşeyleride pis, bildiğin 15 günlük 40 derecede kalmış köpek leşi gibi kokuyorlar bir daha 10 bin tl maaş versinler gidersem adiyim . . şimdi dimeyinki sen lüx yerlerine gitmemişin hepsi aynı içlerinde temizlik kavramı yok

3
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Hindistan’da güzel şeyler olmuyor hiç...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title