Haberler

Hindistan'da Polis Memuru, Genç Kadını Uyuma Numarası Yaparak Taciz Etti!

Güncelleme:

Hindistan'da tren bekleyen polis memuru, bankta yanına oturan kadını uyuyormuş gibi yaparak taciz etti. Görüntüler anbean kameralara yansıdı.

Hindistan'da tren bekleyen polis memuru, bankta yanına oturan kadını uyuyormuş gibi yaparak taciz etti. Bir eliyle yüzünü kapatarak uyuyormuş gibi yapan diğer eli ise kucağında çocuğu olan kadının arkadan taciz eden polisi başka bir yolcu cep telefonuna kaydetti.

POLİSE TOKAT ATMAYA BAŞLADI

Polisin tacizini gören başka bir yolcu yerinden kalkıp polise tokat atmaya başladı. Diğer insanlarda polisin etrafına toplanıp küfür etmeye başladılar. Polis bu arada bir eli ile yüzünü kapatırken diğer eli ile kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Hindistan'da Polis Memuru, Genç Kadını Uyuyurmuş Gibi Yaparak Taciz Etti

POLİSİ TREN RAYLARININ ÜZERİNE FIRLATTI

Bir kadın kaçan polisin arkasından koşup attığı tekme ile polisi rayların üzerine fırlattı. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan polisin görevden atılacağı ve suçlu bulunması halinde en az 11 yıl hapis cezası alabileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

F-35:

TÜRKİYEDE DURUM AYNI

4
5
yanıtYanıtla
sustuklarıma say:

sanki dünyada olmayan toplum mu var her yerde var Türkiyeyi sadece karalamana gerek yok sen iyi ol ve senden gelecek nesline doğruyu göster ki böyle sapıklar çoğalmasın

yanıt1
yanıt0
SON OSMANLI:

Kaç defa polis elledi seni Allah''tan korkmaz, kuldan utanmaz iftiracı.

yanıt1
yanıt0
KRAL ALEX:

LAA BU HINDISTANDA GNL EV YOKMU BE BU NE BOYLE HERGUN BU TARZ OLAYLARRR

6
0
yanıtYanıtla
TACİZ EDİLME İLE SUÇLANMAMAK İÇİN:

bilerek ya da bilmeyerek bir karşı cinse dokunmamak için tedbirli olmak gerek, ben kafa olarak çok ilericiyim ama kesinlikle bayan yanına oturmam sırf kendimi koruma adına. halk hemen de gaza gelir, suçlu ilan edilirsiniz. ayakta kalın daha iyi

6
0
yanıtYanıtla
to:

nerde çoklur orda . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
RuhSalatasi:

Adana(: Hindistan halt etmiş; )

1
0
yanıtYanıtla
Hindu pislik:

Hindu demek pislik demek cahil demek hurafe demek itici demek iri demek

1
0
yanıtYanıtla
adanami hindistanmi:

adana hindistan hindistanin nufusu 2 milyar adananin 2 milyon ama olaylara bakinca adana ve hindistan bas basa gidiyor yahu adanada yerin altindami cikiyor bukadar olay ayni hindistan.

1
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ne tacizi ya yalan adamın eli hiç kımıldamıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title