Haberler

Hindistan'da meydana gelen kazalarda 14 göçmen işçi öldü

Güncelleme:

Hindistan'da meydana gelen iki ayrı kaza sonucu toplam 14 işçinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Hindistan'da meydana gelen iki ayrı kaza sonucu toplam 14 işçinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaleti ve Madhya Pradesh eyaletinde göçmen işçileri taşıyan araçlar kaza yaptı. Madhya Pradesh eyaletinin Guna kentindeki kazada işçileri taşıyan kamyonun otobüsle çarpışması sonucu 8 işçinin hayatını kaybettiği, 55 işçinin de yaralandığı bildirildi. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Madhya Pradesh Başbakanı Shivraj Singh Chouhan yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden göçmen işçilerin ailelerine başsağlığı diledi.

Uttar Pradesh eyaleti Muzaffarnagar kentinde ise dün gece evlerine yürüyerek giden işçilere süratle gelen bir otobüs çarptı. Hint polisi kaza sonucu 6 işçinin hayatını kaybettiğini, 5 işçinin de yaralandığını bildirdi. İşçilerin Pencap eyaletinde çalıştığı, kazanın Bihar'daki evlerine yürüyerek gittikleri sırada meydana geldiği belirtildi. Polis, alkollü olduğu belirtilen otobüs şoförünün tutuklandığını ifade etti. Eyalet Başbakanı Yogi Adityanath'ın kazaya yönelik soruşturma açılmasını emrettiği ifade edildi. Hayatını kaybedenlerin ve yaralıların ailelerine tazminat ödeneceğini de açıkladı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title