Haberler

Hindistan'da Bir Maymun 12 Günlük Bebeği Öldürdü

Güncelleme:

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir maymun, annesinin kucağındaki 12 günlük bebeği kaçırdı ve sonrasında öldürdü.

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir maymun, annesinin kucağındaki 12 günlük bebeği kaçırarak öldürdü.

Hindistan'da maymunlar bu kez bir bebeğin ölümüne neden oldu. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, Uttar Pradeş eyaletindeki Agra şehrinde, bir maymun eve girip annesinin emzirdiği Arush adındaki bebeği kaçırdı. Annenin çığlıklarını duyan komşuların 12 günlük bebeği kurtarmak için maymuna taş attığı ancak maymunun bebeğe saldırmasına engel olamadığı belirtildi.

"MAYMUN ANİDEN EVİMİZE GİRDİ"

Bebeğin babası ise yaptığı açıklamada, "Evin kapısı açıktı. Eşim oğlumuzu emziriyordu. Bir maymun aniden evimize girdi ve bebeği boynundan yakaladı. Bir süre kovaladıktan sonra maymun oğlumuzu komşumuzun çatısına bıraktı. Ancak çok geçti. Arush, ağır yaralanmıştı ve nabzı atmıyordu" dedi. Bebeğin iki yıldır evli olan çiftin tek çocuğu olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, aynı maymunun bebeği kaçırmadan yaklaşık 15 dakika önce 14 yaşındaki bir kız çocuğuna saldırmaya çalıştığını belirtti. Polis tarafından yapılan açıklamada, bebeğin kafatasında ve boynuna ciddi yaralanmalar olduğu ifade edildi.

BEBEĞİN CANSIZ BEDENİ EVİN ARKASINDAKİ KUYUDA BULUNDU

Nisan ayında Orissa eyaletinde bir maymun, girdiği evdeki bebeği, annesinin tüm çabalarına rağmen kaçırmıştı. Bebeğin cansız bedeni, ertesi gün evin arkasındaki kuyuda bulunmuştu.

Hindistan'da, başkent Yeni Delhi'de çok sık maymun saldırıları yaşanıyor. Hükümet verilerine göre 2016 yılında şehirde 268 maymun saldırısı kaydedildi.

Hindistan hükümeti, bu yıl şehirdeki maymunlar da dahil olmak üzere vahşi hayvanların sayısını kontrol altına almak için kısırlaştırma operasyonunun başlatılmasını onayladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

vatan sever gaggko:

maymuna yiyecek bisey birakmasan böyle olurdu

3
16
yanıtYanıtla
Kare:

Yasayip ne yapacakti fakirlik ziyanlık çekecekti

2
14
yanıtYanıtla
emre:

sen yasadında ne oldu dunya MALına tapma bebek ölmüş yarın oburgun senın cocugun torununda olebilir

yanıt5
yanıt0
Cevo:

Bebeği Öldürdüğü İçin Maymunu Kutsal Sanıp Tekrar Tapar Bunlar

13
1
yanıtYanıtla
ADA:

şimdi bulup o maymunu işkence ederek öldüreceksin

7
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İNSANLARI KISIRLAŞTIRMAYI DENEDİNİZ Mİ? HAYVANIN SUÇU NE? KADIN SAHİP ÇIKAMAMIŞ. . .

1
13
yanıtYanıtla
FANİ:

Öyle herseye taparsanız olacağı odur.Heryeri fareler ve maymunlar istila etmiş.İnsanlar acindan geberiyor maymunlar gununu gun ediyor.Cocukta kaçırır herseyide yapar Hindistanı inekler maymunlar vd fareler yonetir yakinda.

9
3
yanıtYanıtla
ad ad:

Evet yurt disindaki ulkelerde yasayan Hindistan''lilar her ay mecburi olarak binalarda uygulanan boceklere karsi spreyi yapan gorevliyi dairelerine sokmuyorlar. Cok sinir bir durum yani. . . Daha fazla konusmayayim anladiniz siz onu. .

yanıt1
yanıt0
Ne diyecekler:

Biride hayvanseverlerin sesi çıkmaz demiş,ne desinler maymuna idammı istesinler ?

9
2
yanıtYanıtla
İLAHÇI:

Hanuman Hindu mitoloji­sinin maymun tanrısıdır. Öğren­menin efendisi ve rüzgârlar tanrısı Vayıt''ın oğludur. Tanrı almış çocuğu ne desin Hintli zavallı kadın.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title