Haberler
BBC

Hindistan'da, Cinayet Şüphelisi Kadın Sokaklarda Çıplak Yürütülerek Dövüldü

Güncelleme:

Hindistan'nın Bihar eyaletinde bir kadın, bir erkeği öldürdüğü gerekçesiyle saldırgan grup tarafından soyularak sokaklarda yürütüldü ve dövüldü.

Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinde bir kadın, bir erkeği öldürdüğü şüphesiyle saldırgan bir grup tarafından soyularak sokaklarda yürütüldü ve dövüldü. Polis, olayla ilgili olarak 15 kişiyi gözaltına aldı.

19 YAŞINDAKİ GENCİN CESEDİ BULUNDU

Bihar'da Vimlesh Shah adlı 19 yaşındaki bir gencin cesedi demir yolu raylarında bulundu.

ÖLEN GENCİN KOMŞULARI, KADINI CEZALANDIRMAK İSTEDİ

Ölen gencin komşuları polise gitmek yerine, Vimlesh Shah'ı öldürdüğüne inandıkları kadını kendileri cezalandırmak istedi.

SOKAKTA ÇIPLAK YÜRÜTTÜLER

Kadının çıplak olarak sokaklarda yürütüldüğünü gösteren video kayıtta, çevresinde çok sayıda erkeğin olduğu görülüyor. Polis, WhatsApp üzerinden dolaşıma sokulan bu videolardan birinin tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

TACİZE UĞRAYAN KADIN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Evler, dükkanlar, araçlar ateşe verildi. Şiddete ve tacize uğrayan kadın hastanede tedavi altına alındı. Saldırgan grup ise mahalledeki bazı dükkanları, evleri ve araçları da ateşe verdi.

19 YAŞINDAKİ GENCİN ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Bölgede hayat kadınlarının bulunduğu bir mahallede yaşayan kadına uygulanan şiddeti gösteren birden fazla video bulunuyor. Emniyet güçleri, BBC Hintçe Servisi'ne yaptıkları açıklamada, 19 yaşındaki gencin ölümünün araştırıldığını, ölüm sebebi ile ilgili otopsi raporunun beklendiğini açıkladı.

Güvenlik güçlerinin ise bölgede gerginliğin sürmesi nedeniyle ek önlemler aldığı bildirildi.

BBC

3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Adınızı Yazın:

Allahdan mustafa Kemal ataturk seryati kaldirmis yasan ve kanun getirmis allahdan arapcayi kaldirmis Turk alfabesini getirmis vallahi ataturk olmasaydi bizimde iranda hindistandan arap ulkelerinden hic bir farkimiz olmazmis mekani cennetolsun bizler dis guclere karisi dik duruyorsak bizler ulkemiz icin zor gunlerde beraber oluyorsa bunlar hep onun sayesinde

24
23
yanıtYanıtla
Atatürk''ü seven evlad-ı Osman:

seryat değil şeriat, arapça değil Osmanlıca, olayın yaşandığı yer şeriat yada islam ile değil hinduizm ile alakalı (ineğe tapıyor adamlar)cahilliğin kadar kafana taş düşsün boş konuşan dilinde altında kalsın. . . !!!M. Kemal Atatürk''ü İslam ile çelişen biri olarak göstermeye çalışan sen gibi bedbaht mikroplar yüzünden Merhum bir Vatanperver''e antipati çoğaldı.

yanıt4
yanıt0
Adymnlı 02:

Bu hinduların cok buyuk bolümü insanlıktan nasiplenmemiştirler ( bilgiye dayalı)

43
2
yanıtYanıtla
Selçuklu:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE - EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK - ATALARIMIZDAN BİZE HEDİYE OLAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN - İYİ BAYRAMLAR

18
16
yanıtYanıtla
ece:

sizede iyi bayramlar Atatürkümüz ne güzel bir ülke bırakmak istemiş bize

yanıt6
yanıt3
Asss:

Allahin belasi hindistan gucunuz kadinlara yetiyo zaten allah kahretsin sizi sapik domuzlar o kadindan beter olun

29
0
yanıtYanıtla
feng su:

inekler sizden daha değerli..maymun sürüsü.

22
0
yanıtYanıtla
Adana:

Turkiyenin yavaş yavaş gittiği durum burdada herkez kendi halletmeye çalışıyor artık

18
3
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Pislikler bunların topu aynı tecavüz cü cahiller

18
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi nerde oluyor bu Taksimde mi.

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title