Haberler

Hikmet Karaman: Şenol Güneş'i Hastanede Tanıyamadım

Güncelleme:

Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Şenol Güneş hastaneye kaldırıldıktan sonra ziyarete gittim, tanıyamadım. Yüzü morarmış, kendinden geçmiş, konuşamıyordu." dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman, Türkiye Kupası'nda yarıda kalan maçta yaralanan Şenol Güneş'i hastanede ziyaret ettiğini ve meslektaşının maçın tatil edildiğinden haberi olmadığını söyledi.

Kanal 24'te konuşan Hikmet Karaman, Şenol Güneş'i ziyaretinden izlenimlerini şu ifadelerle aktardı;

"KAFASINDA YARIK VARDI"

"Ben Şenol Hocayı ilk ziyaret edenlerdenim. Çünkü ben gittiğimde yüzü solgundu ve kafasında yarık vardı. Bizzat baktım. Yarık ve kanı gördüm. Dikiş zaten gözüküyor. Çünkü ilk düştüğünde kendisi de elliyor. Bir şey yok."

"BANA MAÇTA PARA ATTILAR"

"Bende yaşadım bir maçta 1 lira attılar. 1 lira ya küçücük para. Kafama geldi. Gözlerim karardı ve yere düştüm."

"HASTANEDE BİLE MAÇIN İPTALİNDEN HABERİ YOKTU"

"Ben hastanede tanıyamadım. Yüzü morarmış, kendinden geçmiş, konuşamıyor. Hastanede 'hocam geçmiş olsun' dedim. 'Maç ne oldu hakem oynatıyor mu maçı' dedi. O ana kadar haberi yoktu iptalden."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hikmet Karaman Türkiye Kupası Şenol Güneş Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

dost:

peki sen düşünce kalkıp kaçtın mı, hakem sözde maçı iptal etti mi? Hikmet hoca sen ne yiyip içiyorsan bende aynısından istiyorum. Doktor yüzeysel lezyon diye rapor yazmış sen yüzü mosmor tanıyamadım diyon ne ayaksın:)))))

21
20
yanıtYanıtla
Boksör Ferhat:

Fener hükmen yenik sayılmalı , iki takıma da ağır cezalar verilmeli

10
20
yanıtYanıtla
ANTIFETÖ:

ERKEKSENIZ SAHADA YENIN MASA BASINDA DEGIL FETÖCÜ MAFYA

yanıt0
yanıt1
gdfgdfgghj:

Fenerbahçe hükmen malüp olsun diye öyle bir ağladılar ki. . . Bir çakmak geldi diye yakında amelyata alındı kalbi durdu falan demeye başlıcaklar. Bu kadarda rol yapılmaz ki kardeşim. Toptan propaganda. O Taraftarlarda hiçbiri fenerli değil propaganda amaçlı gelmişler. . .

11
16
yanıtYanıtla
RECEP KADIOGLU:

Herkes. . . PolisSaglik GörevlilerHastahene PersoneliZiyarete gidenlerKafasina darbe yedigini gören Milyonlar. . Tiyatro oynuyor bir dogruyu Fanatik fenerliler görüyor. . . INSAF-EL INSAF

10
15
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

hikmet karaman senidemi alet ediyorlar. . . ya adamin kafasinda hic birsey yokdu kamera kac dakika cekdi kendiside elledi kafasina hicbirsey yokdu. . . yazik yazik . . böyle cirkeflikle mac almaya calismak cok centilmence degilmi ?? tolga zengini önden gönder sonra kendin git daha birsey gelmeden yerlere yat oh yerlerse . . .

8
12
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

fenerliler ahlakınızı sorgulama vakti çoktan geldi de geçiyor artık bu işini iyice suyunu çıkardınız düşmanlığında bir adabı var artık bel altına girmeye de başladınız bu hayrı alamet değil hepiniz birer aziz yıldırım oldunuz

9
9
yanıtYanıtla
Serdar gocek:

Ulan ne olsa da maç oynanmasadiyebekliyodunuz olmicak ölum bu maç oynanacak korkunun ecele faydası yok turudafener gecicek siz bu hafta g.s maçını dusunun

yanıt2
yanıt5
Serdar gocek:

Ulan kutsal ittifakcilar fenerin otobüsü kursunlandi tık yok Galatasaray maçı sahada herşey var Trabzon maçı keza öğle 3. Temmuz kumpas kimsede tikyok

9
7
yanıtYanıtla
KorkutATA:

Oscarlık oyuncu bu yıl oscara aday çıkar

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title