Haberler

Hikmet Karaman; "Herkes Hazır Olacak"

Güncelleme:

Bursaspor, Perşembe günü kupada ve ardından da ligde sahasında oynayacağı Sivasspor maçlarının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, forma giymeyen ve maç eksiği olan futbolcularını uyararak, Herkes hazır olacak dedi.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Gaziantepspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular takımdan ayrı düz koşu yaptı. Diğer futbolcular ise yarı sahada çift kale maç ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Karaman'ın, dayanıklılık çalışması ve çift kale maçta futbolcularını sık sık uyarması gözden kaçmadı.

EŞİT ŞANSI YAKALARSINIZ

Sakatlığı olan, maçlarda forma giyemeyen ya da eksiği olan futbolcuların dayanıklılık çalışmalarını tam olarak yapmasını isteyen Karaman, Sakatlığı olan, eksiği olan futbolcular bunları yapıp her zaman hazır olacak. Maç temposunu yakalamanız lazım. Maça girdiğiniz zaman oyunu değiştirmelisiniz. Yarın görev alınca nasıl olacak İşte bu çalışmaları tam yaparsanız çok kolay. Diğer arkadaşlarla eşit şansı yakalarsınız diye uyarıda bulundu.

GENÇ OYUNCULARI UYARDI

Teknik direktör Hikmet Karaman, dayanıklılık çalışması sırasında genç futbolcularını da uyardı. Savunma oyuncusu Tahacan'a koşu sırasında seslenen Karaman, Tahacan, Vederson'a bak nasıl tempo tutuyor. Aranızda kaç yaş var. Daha tempolu olmalısın şeklinde ikazda bulundu.

KAPTAN SİNİRLENDİ

Öte yandan antrenman sırasında kaptan Ömer Erdoğan'ın Petteri Forsell ile tartışması dikkatlerden kaçmadı. Teknik direktör Hikmet Karaman, Ömer'in yanına giderek, Ben buradayım, ben konuşurum diyerek tecrübeli futbolcuyu uyardı. Antrenman sonunda da sinirli hali devam eden kaptanı Karaman yanına çağırarak kısa süre konuştu.

Antrenmana, izinleri devam eden Edu ve Ferdinand katılmazken, sakatlığı bulunan Okan Deniz takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Hikmet Karaman Sivasspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title