Haberler

    Hidayet Türkoğlu Sezonun En İyi Performansını Sergiledi

    NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Hidayet Türkoğlu, takımının Sacramento Kings'i 116-105 yendiği maçta, 19 sayıyla sezonun en yüksek skoruna ulaştı.

    Amerikan Basketbol Ligi'ndeki (NBA) Türk basketbolculardan Hidayet Türkoğlu, takımı Los Angeles Clippers'ın Sacramento Kings'i 116-105 yendiği maçta, 19 sayıyla sezonun en yüksek skoruna ulaştı.

    NBA'e 11 maçla devam edildi. Batı Konferansı takımlarının karşılaşmasında Los Angeles Clippers, Sacramento Kings'i deplasmanda 116-105 mağlup ederek bu sezon 44. kez sahadan galip ayrıldı.

    Clippers'ın all-star oyuncuları Chris Paul 30 sayı, 11 asist ve Blake Griffin 19 sayı, 10 ribauntla "double double"a imza attı. J.J. Redick de 27 sayı kaydetti. Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu ise bu sezon 2'nci kez ilk 5'te sahaya çıktığı maçta, 10'da 5 üç sayı isabetiyle 19 sayı kaydederek sezonun en yüksek skoruna ulaştı.

    Kings'te Rudy Gay'in 23 sayı, Jason Thompson'ın 12 sayı, 8 ribaunt, yedek oyuncular Andre Miller 16 ve Nik Stauskas'ın 13 sayılık performansı mağlubiyeti önleyemedi.

    Play-off mücadelesi veren takımların karşı karşıya geldiği maçta Batı temsilcisi Oklahoma City Thunder, Doğu ekibi Boston Celtics'i 122-118 yenerek sezonun 38'inci galibiyetini aldı.

    Evsahibi Thunder'ın all-star oyun kurucusu Russell Westbrook, 36 sayı, 10 asist, 5 ribaunt ve 5 top çalmayla galibiyetin mimarı oldu. Milli basketbolcu Enes Kanter 22 sayı, 10 ribaunt ve kenardan oyuna giren Anthony Morrow 20 sayıyla Westbrook'a destek verdi.

    Celtics'te Marcus Smart 25 sayı, 9 ribaunt, 5 asist, Brandon Bass ve oyuna sonradan dahil olan Kelly Olynyk 20'şer sayıyla mücadele etti.

    -Ersan İlyasova'nın 17 sayısı galibiyete yetmedi


    San Antonio Spurs, Milwaukee Bucks deplasmanından 114-103 galip ayrılarak bu sezon 42. maçını kazandı.

    Spurs'ü galibiyete, 20 sayı, 8 ribauntla oynayan Danny Green, 19 sayı, 7 asist, 5 ribaunt, 3 blok üreten Tim Duncan ve "bench"ten gelerek 18 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle mücadele eden Boris Diaw taşıdı.

    Üst üste 4. yenilgisini yaşayan Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 19 sayı, 9 ribaunt, Ersan İlyasova 17 sayı, 6 ribaunt ve Khris Middleton 15 sayı üretti.

    NBA'deki bir diğer milli basketbolcu Furkan Aldemir de takımı Philadelphia 76ers'ın Detroit PistonsI 94-83 yendiği karşılaşmada, 2 sayı ve 4 ribauntla oynadı.

    -Liderlerin maçında kazanan Warriors


    Batı Konferansı lideri Golden State Warriors, konuk ettiği Doğu lideri Atlanta Hawks'u 114-95 mağlup etti ve galibiyet sayısını 54'e çıkardı.

    Warriorslı Harrison Barnes, 25 sayıyla sahanın en skoreri oldu. Stephen Curry 16 sayı, 12 asist, Draymond Green 18 sayı, 7 ribaunt ve yedek oyuncu Andre Iguodala 21 sayıyla mücadele etti.

    Hawks cephesindeyse DeMarre Carroll'ın 16 sayı, 12 ribaunt, Paul Millsap'ın 16 sayı, 9 ribaunt ve Jeff Teague'in 12 sayısı galibiyete yetmedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Los Angeles Clippers Hidayet Türkoğlu Sacramento Kings Chris Paul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title