Haberler
Güncelleme:

Hidayet Türkoğlu patladı: Utanç verici

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye ile İspanya arasında oynanan 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası final maçında görev yapan hakemlere tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

FIRTINA 61:

Akşam maçı izledim. . . Maalesef hakemler kupamızı alıp resmen İspanya''ya verdiler. Maçın son bölümlerinde Adem''in peşpeşe iki nefis bloğuna, ikincisinde faul çalmaları skandal ötesiydi. Hele maçta iki puan önde olan İspanya''nın atağında geri pası olmasına rağmen ne pozisyonun tekrarına baktılar nede hakemin gözünün önünde olan pozisyonu çal(a)madılar. Sonra bazı pozisyonlarda bütün tercih haklarını İspanya''dan yana kullandılar. Bize teknik faul kolayca çalan adiler, onlara çal(a)madılar. . .

22
0
yanıtYanıtla
ali çelik:

FIBA hakemlerinin rüşvet yedikleri aşikar türkiyenin hakkı olan maçı yanlı ve kasıtlı düdükler çalarak ispanyaya verdiler bu durum kabul edilemez ve edilmemeli

18
0
yanıtYanıtla
Turgay Özaltın:

Ne olmuş ki Hido nun Efes e yaptığı kıyak İspanya ya yapıldı ee etme bulma dünyası

2
2
yanıtYanıtla
Spor Sever:

Zone çare bulsaydık maçı oraya biz getirdik

4
0
yanıtYanıtla
gercekci:

Dünyada ABD. den sonra en iyi takim Türkiyedir bunu FIBA hakemleride iyi biliyor ki normal sartlarda Türkiyeyi kimse tutamaz. FIFA FIBA UEFA bunlarin hepsi mafya.

1
2
yanıtYanıtla
bi ilerisi...:

her bazda. . . politika, güncel göcmen hayatinda, spor ve kültürde vesayre vesayre. . . . sadece kendilerine hiristiyanlar. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title